-

Süper Lig fikstürü çekiliyor - Derbi maçlar - Seyircisiz maçlar

13 Temmuz 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fikstür bugün Digiturk'ün ev sahipliğinde Lig TV'de naklen çekiliyor. Herkes derbi tarihlerini merak ediyor ama cezalı F.Bahçe'nin ilk 5, Trabzonspor'un da ilk 3 haftadaki rakipleri kritik önem taşıyor.


Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Çekilen fikstüre göre ilk hafta Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile oynarken, Beşiktaş, İBB deplasmanında olacak. Fenerbhçe'nin rakibi ise ligin yeni takımı Elazığspor. Maç Elazığ'da. Trabzon ise Karabük'te Karabükspor ile karşılaşacak.
2. hafta ise önemli bir derbi yaşanacak ve İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşacak. 5. hafta ise Fenerbahçe'nin konuğu Trabzon olacak ve sezonun 2. dev maçı olacak.
Spor Toto Süper Lig'in 55. sezonu 18-19 Ağustos'ta başlayacak. Ligin ilk devresi 23 Aralık 2012 tarihinde sona erecek. Spor Toto Süper Lig'in 55. Sezonunun ikinci yarısı ise 20 Ocak 2013'te başlayacak ve 34 haftalık maraton 19 Mayıs 2013'te tamamlanacak.
İşte ligde ilk haftanın programı
Gaziantepspor-Sivasspor
Karabükspor-Trabzonspor
Galatasaray-Kasımpaşa
Elazığspor-Fenerbahçe
İBB-Beşiktaş
Kayserispor-Bursaspor
Gençlerbirliği-Antalyaspor
Eskişehirspor-Akhisar
Mersin İdmanyurdu - Orduspor
DERBİLER

2. Hafta Beşiktaş - Galatasaray

5. Hafta Fenerbahçe - Trabzonspor

7. Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş

8. Hafta Beşiktaş - Trabzonspor
16. Hafta Galatasaray - Fenerbahçe
FENERBAHÇE'NİN SEYİRCİSİZ OYNAYACAĞI MAÇLAR:
2. hafta Fenerbahçe - Gaziantepspor,
4. hafta Fenerbahçe - Mersin İY
5. hafta Fenerbahçe Trabzonspor
7. hafta Fenerbahçe - Beşiktaş
9. hafta Fenerbahçe Antalyaspor
ÖDÜLLER DAĞITILDI

2011-2012 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Digiturk CentilmenLig'de ödül almaya hak kazanan Gençlerbirliği'ne 4 milyon TL verildi. CentilmenLig'i 2. sırada bitiren Orduspor'a 2, 3. olan Kayserispor ise 1 milyon TL kazandı.
Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun ikinci yarısından itibaren uygulanan Digiturk CentilmenLig'de şampiyonluğu Gençlerbirliği elde etmişti. Digiturk CentilmenLig'de Orduspor 3.41 ağırlıklı puanla ikinciliği elde ederken, Kayserispor da 5.35 ağırlıklı puanla üçüncü basamakta yer almıştı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-