-

Tugba Özay, yeni klibiyle adeta nefes kesti

16 Haziran 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Kuşadası Jade Beach Klup'de yönetmenliğini Tamer Aydoğdu'nun yaptığı "Tatil" isimli şarkısının klibini çeken manken şarkıcı Tugba Özay, bir yandan 40 dereceyi geçen sıcaklarla uğraşırken bir yandan da günde 14 saat çalışmaktan yorgun düştü.


BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI
Bundan önceki klibini Bolu'da eksi 10 derecede çektiğini belirten Özay " Günlerden beri yorucu bir çalışma içindeyiz, ekibimin, dostlarımın beni teşvikleri biraz daha kamçılıyor" diye konuştu. Klibinde su kayağı yapan, ip üzerinde yürüyen Tuğba bir ara dengesini kaybederer, on metre yükseklikten yere çakılma tehlikesi geçirdi.

50 BİN DOLARA MÂL OLDU!

Her yıl Bodrum için şarkı yazıldığını, bu arda Sinan Akçıl'a da gönderme yapan Özay "Tatil" şarkısının sözlerinde Kuşadası, Marmaris, Bodrum, Çeşme, Antalya gibi önemli tatil yerlerinin adının geçtiğini belirtti İzmirli modacı Jeyan Gedik'in hazırladığı 5 valizle Kuşadası'na gelen ve yakın dostları Tibet Özer-Seda Ocakoğlu çiftinin muhteşem villarında çekime başlayan Özay "Kuşadası'nın doğal güzelliklerinin görüneceği bu klip bana 50 bin dolara mal oldu" dedi.

Kuşadası'nda bir otelde'de yönetmenliğini Tamer Aydoğdu'nun yaptığı "Tatil" isimli şarkısının klibini çeken manken şarkıcı Tugba Özay, bir yandan 40 dereceyi geçen sıcaklarla uğraşırken bir yandan da günde 14 saat çalışmaktan yorgun düştü.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-