-

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur - Trabzon maçının önemi

6 Mayıs 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Süper Final’e “6 maçta 6 zafer” parolasıyla giren ancak Beşiktaş yenilgisiyle planları sekteye uğrayan F.Bahçe, Trabzon ile son derece kritik bir maça çıkacak. Yaşanacak puan kaybı ve Arena’da G.Saray’ın kazanması, Sarı-Lacivertli ekip için şampiyonluk şansının bitmesi anlamı taşıyor. İki kulüp arasında yaşanan ‘demeç savaşları’ sebebiyle oldukça gergin bir atmosferde oynanacak maçta, Alex’in yokluğu da F.Bahçe için önemli bir dezavantaj. Sarı-Lacivertli ekip adına bir diğer handikap ise istikrarsız deplasman karnesi. Ancak Kanarya, panik yapmayarak ve sabırlı oynayarak, önündeki iki maçı da kazananıp şampiyon olacağına inanıyor.

HEM PRESTİJ, HEM AVRUPA
Bordo-Mavili ekip, bu sezon 3 maçta da bileğini bükemediği rakibini bu kez yenerek taraftarını sevindirmek istiyor. Zorlu randevu, Trabzon açısından ‘yüksek prestij’in yanı sıra, Süper Finali 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi’ne direkt katılma anlamında da büyük önem taşıyor.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE
STAT: Avni Aker

SAAT: 19.00

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu

YAYIN: Lig TV2

TRABZONSPOR:Tolga, Celustka, Giray, Glowcki, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Alanzinho, Olcan, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE:Volkan Demirel, Orhan Şam (Gökhan Gönül), Yobo, Bekir İrtegün, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Cristian, Caner Erkin, Stoch, Semih Şentürk (Bienvenu)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-