-

Başbakan Erdoğan Bdp'ye Nekrofiller, Medyaya Köpek dedi

27 Mayıs 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Akp 4. İstanbul İl Kongresi, parti genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TT Arena'ya gelişi ve partilileri selamlamasıyla başladı. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Erdoğan Uludere olayının uluslararası bir karalama kampanyasına dönüştüğünü ifade ederek, BDP'lileri eleştirdi ve "Bu emri hangi hayvan verdi diyenler nekrofillerdir, yani ölü sevicilerdir" dedi.

BDP'YE AĞIR SÖZLER: "NEKROFİLLER"
Sen eğer insaniyetten sükut etmiş birilerini görmek istiyorsan, Uludere sonrasında zil takıp basın toplantısını düzenleyen, kahkaha atan arkadaşlarına bak. Orada görürsün onları. Ben bunların kullandıkları sıfatlara karşılık vermeyeceğim. Ben bunlara çok daha ağır konuşacağım.

O emri hangi hayvan verdi diyenler, Uludere olayın hemen arkasından zil takıp oynayanlar, dağdakiler inmesin diyenler, bu sıfata dahi layık olmayanlar, nekrofillerdir. Yani ölü sevicilerdir.

MEDYA'YA SERT SÖZLER
Bir de akbabalar var. onyıllardır demokrasiye müdahale edenlere çanak tutanlar bugün bu ülkenin askerlerine dil uzatıyorlar. Siz kimsiniz? Siz daha düne kadar birilerinin karşısında hazır ola geçip selam çakıp öyle köşe yazısı yazıyordunuz. Bunları tasmalarından biz kurtardık ama bunların tasması dün ulusaldı bugün uluslararası tasmaları boyunlarına taktılar. Salı günü inşallah Uludere konusuna tekrar girecek grubumuzda bu meseleyi paylaşacak ardından meseleyi yargıya bırakacağız. Bu meseleyi istismar edenlerin maskelerini tek tek düşürmeye devam edeceğiz.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-