-

İnter Genoa'yı 5-4 mağlup etti - 4 penaltılı maç

1 Nisan 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

İtalya Serie A'daki 30. hafta mücadelesinde Genoa karşısına yeni teknik direktörüyle çıkan Inter'in maçında müthiş bir heyecan vardı

İtalya Ligi Serie A'daki 30. hafta mücadelesinde yeni teknik direktörü Andrea Stramaccioni ile ilk maçına çıkan Inter, Giuseppe Meazza Stadı'ndaki mücadelede Genoa'yı 5-4 mağlup etti. Maçın yıldızı hat-trick yapan Diego Milito oldu.

 
Son 10 lig maçında sadece 6 puan toplayabilince Claudio Ranieri'nin görevine son veren Inter, böylelikle yeni hocasıyla başladığı yeni döneme iyi bir başlangıç yapmış oldu.

INTER 3-0 ÖNE GEÇTİ


13. dakikada Diego Milito'nun golüyle öne geçen Inter, 27'de aynı oyuncu ile farkı ikiye çıkardı. 38'de Walter Samuel durumu 3-0 yaptı.

3-0'a rağmen Genoa oyunu bırakmadı. 45+2'de Emiliano Moretti'nin golüyle farkı ikiye indiren konuk ekip, 59'da Rodrigo Palacio'nun penaltısıyla ümitlendi.

74'te Mauro Zarate'nin golüyle 4-2'ye gelen skor, 80'de Alberto Gilardino'nun penaltıdan attığı golle 4-3 oldu. Penaltı pozisyonunda Julio Cesar'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Inter buna rağmen 85'te Diego Milito'nun penaltısıyla bir gol daha buldu.

Inter'in penaltı pozisyonunda da Genoa'dan Fernando Belluschi kırmızı kart gördü. Buna rağmen oyundan kopmayan Genoa, 90'da Gilardino ile bir penaltı golü daha kazandı ama gülen taraf 5-4'lük sonuçla Inter oldu.

STRAMACCIONI İYİ BAŞLADI


Ranieri'nin gönderilmesi sonrası Massimo Moratti'nin takımı 20 yaş altı takım hocası Stramaccioni'ye emanet etmesi tüm İtalya'yı şaşırtmış, bazı otoriteler tarafından 'İtalya'nın Andre Villas-Boas'ı' olarak gösterilen genç hocanın neler yapabileceği herkes tarafından merak edilmeye başlanmıştı.

Serie A'da daha önce aynı maçta 4 penaltının olduğu son maç 10 Haziran 2001'deki Bologna-Lecce karşılaşmasıydı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-