-

Hakan Bilal Kutluap'ın habertürk'teki açıklamaları - Aziz Yıldırım beraat edecek

2 Nisan 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Hakan Bilal Kutluap SPORTÜRK'te konuştu: Aziz Yıldırım beraat edecek ama aday olmayacak. Başkanlık için hazırlanan isimler ise...

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve kulübün muhalif isimlerinden Hakan Bilal Kutlualp, Habertürk'te Sportürk programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin muhalif isminden bomba açıklamalar

Mayıs ayındaki Fenerbahçe Kongresi için henüz başkan adayı çıkmamasını "Hassas bir süreçten geçtiğimiz için geçmiş seçim dönemleriyle karşılaştırmamak gerekir" şeklinde değerlendiren Kutlualp, Aziz Yıldırım'ın aday olacağına inanmadığını söyledi. Kutlualp, Aziz Yıldırım'ın aday olmayacaksa bile aday olmayacağını açıklamayacağını belirterek, Yıldırım'ın bu "strateji" ile başkan olmasını istemeyeceği birinin hazırlık yapmasına fırsat vermeyeceğini söyledi.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe yönetiminde kardeşi Ali Yıldırım ya da Nihat Özdemir'i görmek isteyeceğini kaydeden Kutlualp, bir soru üzerine "Ben aday olmayı düşünmüyorum" dedi.

Mayıs ayındaki kongreden önce şike davasının sonuçlanacağını ve Aziz Yıldırım'ın beraat edeceğini öne süren Kutlualp, Mehmet Ali Aydınlar ve Ferit Şahenk'in Fenerbahçe başkanlığına hazırlandığını belirterek "Hamdi Akın'ın da hak ettiğini düşünüyorum, diğer bazı adayların da olabileceğini düşünüyorum" dedi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-