-

Başbakan Erdoğan Kenan Evren’in birbirinden farkı nedir?

9 Nisan 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

'Evren ile Erdoğan birbirine benziyor'Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan ile 12 Eylül darbesini yapan Kenan Evren’in birbirine benzediğini öne sürerek, "Aralarındaki tek fark birisinin apoletleri vardı, birisinin yok" dedi.


Partisine üye katılımı nedeniyle düzenlenecek toplantıya katılmak üzere Karabük’e gelen Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Eskipazar İlçesi’nde esnaflı ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile birlikte bir işyerinin önüne oturarak çay içen Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "Genel Başkan mı, falcı mı anlamadım? Cumhuriyet Fal Partisi" sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Buna ne cevap verilir arkadaşlar. ’Yürüyen yalan makinesi’ dedim, o da ’Evet yürüyen yalan makineyisim’ diye cevap verdi. Ben daha buna ne cevap vereyim. Köylünün, vatandaşın gündeminde, hiçbirinin gündeminde Recep Tayyip Erdoğan yok. Çiftçi mazottan ve gübreden şikayet ediyor. Emekli, aldığı aldığı maaştan şikayet ediyor. Halk geçinemiyor, perişan durumda. Recep Tayyip Erdoğan’ın maddi durumu iyi olduğu için kendisinin ve yakınlarının ve yedi sülalesinin durumu çok iyi. Zannediyor ki bütün vatandaşların durumu böyle."

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-