-

Van Gogh Alive - Van Gogh’un zihin ve duygu haritası

31 Ocak 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Yüksek çözünürlüklü 40 projektörünün oluşturduğu dünyanın en heyecan verici tek multi-projeksiyon sisteminin elde edilmesiyle hazırlanan dijital sanat sergisi, Van Gogh’un yaşamının son 10 yılında yarattığı eserinden kristal netliğinde görseller elde ediliyor, ziyaretçileri Van Gogh’un zihin ve duygu haritasına derinliklerine sürüklüyor.
Çerçevesi olmayan sergi Van Gogh Alive! GALERİ
Dev ekranlar, duvarlar, kolonlar, zemin ve hatta tavanı kaplayan 3000’den fazla dev boyuttaki Van Gogh görseliyle, ziyaretçilerine geleneksel müze ziyaretlerinde bildiklerini unutturan sergi, sanatla olan bağı değiştiriyor. Sessiz sanat galerilerinde, ayakucunda yürüyerek uzaktan izlediğimiz başyapıtları unutturan Van Gogh Alive, ışık, renk ve seslerin etkileyici uyumunu kullanarak duyuları uyarıyor ve bir serginin nasıl olabileceğine dair oluşan tüm düşüncelere meydan okuyor.Geleceğini, insan kaynağı, teknolojik alt yapısı, yatırımları ve köklü geçmişinden aldığı güçle şekillendiren Abdi İbrahim, 100. yılını da aynı perspektiften bakarak bilim ve sanatı bir arada sunan bir sergiyle kutluyor.
Çerçevesi olmayan sergi: Van Gogh Alive!
İzleyenlere unutamayacakları çok hisli bir senfoni yaşatmaya hazırlanan Abdi İbrahim “Van Gogh Alive” Digital Sanat Sergisini, 10 Şubat – 15 Mayıs 2012’de İstanbul Karaköy, Antrepo 3 ve 15 Ekim – 30 Aralık tarihleri arasında ise Ankara Cer Modern’de ziyaretçileriyle buluşturuyor.Çerçevesi olmayan sergi: Van Gogh Alive!

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-