-

Yeni vizyona giren filmler nelerdir?

27 Kasım 2011 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Sinemaseverler bu hafta dram korku gerilim ve trajikomik sahnelerin bulunduğu biri yerli 6 yeni filmle buluşacak.

DEDEMİN İNSANLARI
Çağan Irmak'ın yönettiği ve Çetin Tekindor Hümeyra Zafer Algöz ile Yiğit Özşener'in oynadığı ''Dedemin İnsanları'' filmi dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Film küçük bir kasabada yaşayan 10 yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla bir ailenin ve ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor. Sıcak Ege insanlarının hikayesinin konu alındığı filmde mübadele öteki olmak ve bir yere ait olamamak farklı bakış açısıyla ele alınıyor.
Filmin fragmanı: İzlemek için tıklayınız
HAYAT AĞACI
Terrence Malick'in yönettiği ve Brad Pitt Sean Penn ve Jessica Chastain'in oynadığı ''Hayat Ağacı (The Tree of Life)'' filmi dram ve fantastik sahneleriyle sinemaseverlerin ilgisini çekecek.
Filmde mutlu bir birlikteliği olan O'Brien çifti çocuk sahibi olmaya karar verir. Çocuklarının mutlu bir yuvada düzgün bir kişilikle yetişmesini hayal eden çift çocuklarının büyüdükçe masumiyetini kaybetmeye başladığını görür. O'Brien çiftinin bu durum karşısında ellerinden bir şey gelmez ve çocuklarının kişiliklerini kaybetmesini seyreder.
Filmin fragmanı: İzlemek için tıklayınız
ZİRVEYE GİDEN YOL
George Clooney'in yönettiği ve Ryan Gosling George Clooney Philip Seymour Hoffman ile Paul Giamatti'nin oynadığı ''Zirveye Giden Yol (The Ides of March)'' filmindeki gerilim sahneleri izleyenlerin ilgisini çekecek.
Filmde Stephen Vali Mike'ın seçim kampanyasında çalışırken Ohio'da tam bir siyasi mücadele yaşanır. Rakip adayın kampanya başkanı Stephen'a onların ekibine katılmasını teklif eder. Stephen patronunu bu tekliften haberdar etme gafletinde bulunur durumu lehine çevirebilmek için Vali Mike'ın kişisel bir sırrını açık etmek üzere harekete geçer.
Filmin fragmanı: İzlemek için tıklayınız
TEHLİKELİ İLİŞKİLER
David Cronenberg'in yönettiği ve Viggo Mortensen Michael Fassbender Keira Knightley ile Vincent Cassel'in oynadığı ''Tehlikeli İlişki (A Dangerous Method)'' filmi gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
1904 yılında geçen filmde akli dengesi bozuk olan Sabina tedavi olması için Carl Jung'a teslim edilir. O sırada baba olmaya hazırlanan Jung Sabina üzerinde ilk kez Freud'un yöntemini uygular ve tedavi ilerledikçe bu hastasıyla yakınlaşmaya başlar.
Filmin fragmanı: İzlemek için tıklayınız
YENİ YIL
Bent Hamer'ın yönettiği ve Arianit Berisha Sany Lesmeister Nadja Soukup ile Cecile Mosli'nin oynadığı ''Yeni Yıl (Hjem Til Jul - Home For Christmas)'' filmi trajikomik sahneleriyle sinemaseverlerin ilgisini çekecek.
Filmin konusu şöyle: ''Noel arifesinde küçük bir Norveç kasabasında renkli kuzey ışıklarının altında karların arasından eve dönmek için çabalayan insanları görürüz. Herkesin başka bir Noel hassasiyetiyle meşgul olduğu kasaba halkından çeşitli insanların yolları mizah ve trajedi şefkat ve çaresizlik bağışlama ve umut doğum ve ölümle dolu öykülerde kesişecektir.''
MAHZEN
Joe Dante'nin yönettiği ve Chris Massoglia Halley Bennet Nathan Gamble ile Teri Polo'nun oynadığı ''Mahzen (The Hole)'' filmi korku ve gerilim sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
Filmin konusu şöyle: ''Susan oğlu Dane ve Lucas ile Bensonville kasabasına yeni taşınmıştır. Bu yeni çevrede komşuları Julie ile iyi anlaşan erkek kardeşler evlerinin bodrum katında büyük bir delik keşfeder ve hep beraber bu deliğin ne kadar derin olduğunu ve arkasındaki gerçeği araştırmaya başlar. Fakat ardı ardına gelen ani olaylar karanlık derinlikte onları büyük bir tehlikenin beklediğine işaret eder.''
GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN FİLMLERİ:
CELAL TAN VE AİLESİNİN AŞIRI ACIKLI HİKAYESİ
Türkiye sinemasında ‘yapacağı işler merakla beklenen yönetmenler’ arasında başı çeken isimlerden Onur Ünlü ''Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi''nde klişeleri ters yüz eden etkileyici üslubunu sürdürüyor. Onur Ünlü daha önceki filmlerinde etrafında dolandığı ‘aile’ kavramını bu defa hikayesinin merkezine alıyor.

sinemalar.standard.jpg" border="0" alt="6 yeni film vizyonda" title="6 yeni film vizyonda" />

Tanınmış anayasa profesörü Celal Tan çevresi ve ailesi tarafından sevilen örnek gösterilen önemli simadır. Eşini kaybetmesinin ardından hayatını kurtardığı genç öğrencisiyle evlenmiştir. Ailesi Celal Tan''ın 65. doğum gününü kutlamak için kendisine sürpriz bir doğum günü partisi düzenler fakat kutlama öncesi yaşananlar tüm ailenin hayatını sonsuza dek değiştirecektir...
''Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'' 18. Altın Koza Film Festivali'nde ''En İyi Film'' ''En İyi Senaryo'' ve ''Jüri Özel Oyunculuk Toplu Performans'' ödüllerini kazandı.
ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ BÖLÜM 1
Bill Condon'un yönettiği ve Kristen Stewart Robert Pattinson Taylor Lautner ile Billy Burke'un oynadığı ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1)'' filmiaşk aksiyon ve dram sahneleriyle sinemaseverlerin ilgisini çekecek.
Alacakaranlık Tutulma ve Yeniay filmlerinin ardından serinin son filmi ''Şafak Vakti'' 2 bölüm halinde izleyiciyle buluşturulacak. Serinin son filminin ilk bölümünde Bella Edward ve tüm sevdiklerigösterişli bir düğün geçirilen romantik balayı ve çalkantılı bir hal alan bebeğin doğumunun getirdiği zincirleme sonuçlarla yüzleşmek durumunda kalır. Tüm bunlar Jacob Black için de beklenmedik ve şok edici bir gelişme olur.
OYUNUN SONU
J. C. Chandor'un yönettiği ve Kevin Spacey Paul Bettany Jeremy Irons ile Zachary Quinto'nun oynadığı ''Oyunun Sonu (Margin Call)'' filmi gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Filmde bir yatırım kuruluşundaki kilit oyuncuların etrafında geçen 24 saatlik süreç konu alınıyor. Filmde Peter Sullivan şirketlerinin batma riski altında olduğunu kanıtlayacak bir bilgiyi su yüzüne çıkarır. Bu bilgiyi kullanarak şirketi batmaktan kurtarmak ve hatta yükselişe geçmesini sağlamak mümkündür fakat bu göründüğü kadar kolay olmaz.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-