-

Sbs 7. Sınıf Türkçe testi Soruları Ve Cevapları video

7 Haziran 2010 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

SBS seviye belirleme sınavı soru cevapları bugun açıklanıyor.SBS seviye belirleme sınavı soru cevaplarını sitemizde bulabileceksiniz.SEVİYE Belirleme Sınavı (SBS) soru ve cevap anahtarlarının yayımlanacağı linkler ve yayın saatleri belli oldu.1 milyon 159 bin öğrencinin girdiği SBS (Seviye Belirleme Sınavı) tüm yurtta saat 10:00 itibari ile başladı. 100 sorunun sorulduğu SBS'de öğrencilere 120 dakika süre verildi. SBS soruları ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlandı.


2010 SBS sınav soruları ve cevapları sitemizde yayımlanacak. 6 Haziran’daki 7. sınıf Seviye Belirleme Sınavı’nın soru ve cevaplarına aynı gün 12.45’te sitemizden yayınlanacaktır. 6. sınıfların 12 Haziran’da yapılacak Seviye Belirleme Sınavı’nın soru ve cevap anahtarına aynı gün 12.45’te yine sitemizden ulaşabileceksiniz.

2010 sbs sınav sisteminde bir takım değişiklikler yapıldı. Buna göre 2010 sbs de görme engeli olan öğrenciler için sorular, özel olarak hazırlanacak ayrıca, görme engelli öğrencilerin soru kitapçığı sesli olacak. Sesli olacak derken görme engelli öğrencilere sınav esnasında bir cd dağıtılarak, görme engelli öğrencilerin sınava girmeleri sağlanacaktır.

Öte yandan 2010 sbs sınav sisteminde yapılan bir değişiklik de, öğrencilerin sınav kitapçıkları toplanmayacak. İsteyen öğrenci soru kitapçığını alıp, eve götürebilecek. Bu uygulama sayesinde öğrenciler sınavda alacakları puanı kısmen de olsa önceden kestirebilecek.

Seviye Belirleme Sınavı’nın soru ve cevap anahtarının çözümlü videoları için tıklayınız!

Sonuç olarak, Milli Eğitim Bakanlığı 2010 yılı seviye belirleme sınavı için yaptığı tüm değişiklikler öğrenci lehine yapılmış değişiklikler olarak yorumlanabilir.


2010 SBS 7.SINIF ve 8 .SINIF PUAN HESAPLAMA CETVELİ (TIKLAYIN)

2010 SBS 7.SINIF SINAVI HIZLI SERVER (HEMEN İNDİR)
Yeni! MEB sitesi çöktü yukardaki linkten hemen indirebilirsiniz-

SBS 7.SINIF SORULARININ VİDEOLU ÇÖZÜMLERİ ( VİDEOLU ÇÖZÜM )



0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-