-

Arda Turan’ın transfer haberleri,arda turan ne yapacak

9 Haziran 2010 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Tarihi rakipleri olduğundan dolayı Arda Turan’ı F.Bahçe’ye vermekten gözü gibi sakınan G.Saray, şimdi kaptanı için aynı fiyatı bulamıyor.
09/06/10 09:41
Fenerbahçe’nin 15 milyon Euro teklifini geçen yıl görmeyen Galatasaray, Avrupa’da bu oyuncuya aynı rakamı verecek kulüp bulamadı. Sarı-Kırmızılı yönetim fiyatı 12 milyon Euro’ya çekti...

SANTOS TAKASI DA HENÜZ UYMADI
Geçen yıl Aziz Yıldırım’ın Arda için teklif ettiği nakit 15 milyon Euro’luk teklifini ‘Camiadan büyük tepki çekeriz’ düşüncesiyle anında geri çeviren ve pazarlığa bile oturmayan G.Saray, futbolcusu için aynı parayı Avrupa’da göremedi. Şu ana kadar Galatasaray kaptanına en iyi teklifi İngilizler’in Tottenham Kulübü verdi. Tottenham, Sarı-Kırmızılılar’a, “Dos Santos ve üstüne 5 milyon Euro verelim Arda’yı bize verin” teklifinde bulunmuş ancak yönetimin cevabı, “Ya Dos Santos artı 7 milyon Euro ya da nakit 15 milyon Euro verin” şeklinde olmuştu.

VERİLENİ SÜRE BUGÜN DOLUYOR
Tottenham’ın Galatasaray’a yaptığı teklifin süresi bugün doluyor. Uluslararası transfer sezonunun bugün resmen başlayacak olması sebebiyle verilen bu sürenin bitiminde anlaşmazsa sağlanamazsa İngilizler’in tekliften vazgeçeceği öğrenildi. Diğer İngiliz kulüplerinden Liverpool, Everton, Arsenal ve Manchester City’nin de istediği Arda için önce 13 ardından da son olarak 12 milyon Euro’ya düşüleceği öğrenildi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-