-

'Osmanlı Tokadı' dizisi twitter ve sosyal medya yorumları

14 Nisan 2013 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


TRT 1'in uzun zamandır beklenen fantastik komedi tarzındaki yeni dizisi 'Osmanlı Tokadı' Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi.
Başrolünde ilk olarak Hasan Kaçan'ın da rol alacağı dizinin tanıtımları çekilmiş, ancak Kaçan'ın ağabeyi Metin Kaçan'ın intihar etmesinin ardından oyuncu diziden ayrılmıştı. Yenilenen kadrosuyla çekilen Osmanlı Tokadı, uzun zamandır ekranların en merakla beklenen projelerindendi.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSUYLA KEYİFLİ BİR DİZİ

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever, Uğur Çavuşoğlu, Alper Kul, Cemal Hünal ve Mazhar Alanson’un paylaştığı Osmanlı Tokadı, ilk bölümüyle izleyenlerin beğenisi kazandı. Sosyal medyada büyük ilgi gören dizi akıcı öyküsü, esprili diliyle keyifli bir dizi olduğunu ilk bölümünden gösterdi. Her diziye nasip olmayacak güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide, özellikle ilk bölümde başrol oyuncuları Uğur Çavuşoğlu, Alper Kul, Mazhar Alanson göz doldurdu.
                                          'Osmanlı Tokadı' Twitter'ı salladı

İLK GÜNÜNDE BİBER GAZIYLA TANIŞAN YENİÇERİLER!

1453'te İstanbul'un fethinden bir gün önce, görev yerlerini terk eden iki yeniçeri, Fatih'in hayatını tehlikeye attıkları için Akşemsettin Hazretleri tarafından cezalandırılarak 2013'ün İstanbul'una gönderildiler. Yüzyıllar sonrasına geldiklerinde kendilerini ölü zanneden iki yeniçerinin günümüz İstanbul'una alışması hiç kolay olmadı. İki yeniçeri Fatih'in mirasını korumak için günümüzün mafyasına karşı da mücadele etti. Tam 560 yıl sonrasına gelen iki yeniçerinin İstanbul'daki ilk anlarında biber gazı yemesiyse ince bir espri olarak göze çarptı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-