-

Ereğli'de ölü bulunan karı koca - Şok cinayet

9 Nisan 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Konya'nın Ereğli İlçesi Çakmak Köyü'nde 48 yaşındaki 4 çocuk babası Hüseyin Özkan bıçakla, eşi 45 yaşındaki Hatice Özkan da, baltayla öldürülmüş olarak bulundu. Vücudunda 12 bıçak darbesi bulunan Hüseyin Özkan'ın geçirdiği cinnet sonucu eşini baltayla öldürdükten sonra kendi vücuduna da defalarca bıçak sapladığı üzerinde duran jandarma, çiftin vahşice öldürülüp, öldürülmediğini de araştırıyor.


Olay, dün saat 14.00 sıralarında Çakmak Köyü'nde meydana geldi. Ereğli'den eve dönen Zuhal Özkan, annesi Hatice ve çiftçilik yapan babası Hüseyin Özkan'ın evde olmadığını fark edince duyduğu yemek kokusu üzerine bahçede bulunan mutfağa yöneldi. Genç kız, mutfağa gittiğinde annesi ve babasını kanlar içinde yerde buldu. Özkan'ın çığlıkları üzerine eve gelen komşuları jandarma ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Özkan çiftinin yaşamını yitirdiğini saptadı. Mutfakta balta ve bıçak bulan jandarma yaptığı incelemede Hüseyin Özkan'ın vücudunda 12 bıçak darbesi Hatice Özkan'ın da boynunda balta darbesi olduğunu saptadı.
Hüseyin Özkan'ın geçirdiği cinnet sonucu eşini baltayla öldürdükten sonra kendi vücuduna da defalarca bıçak sapladığı üzerinde duran jandarma, çiftin vahşice öldürülüp, öldürülmediğini de araştırıyor. Hüseyin Özkan'ın yaklaşık 1.5 yıl önce oğluyla birlikte yeni aldığı otomobille kaza yaptığını ve borçlarından dolayı da psikolojik bunalıma girdiği öne sürülürdü. Özkan çiftinin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Sinir krizi geçiren çocukları ise yakınları tarafından sakinleştirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-