-

Amerika Boston'daki patlamadan Gülsin Onay son anda kurtuldu

16 Nisan 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar



ABD’nin Boston kentinde meydana gelen patlamadan, ünlü piyanist Gülsin Onay’ın son anda kurtulduğu ortaya çıktı.



Sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına olay yerine yakın bir mesafeden geçerken patlamanın gerçekleştiğini yazan Onay, "Çok büyük iki patlama oldu. Tesadüfen oralarda dolaşmış, Boston maratonuna hazırlananları görmüştüm" dedi.

Ünlü piyanist patlamadan son anda kurtuldu
Kuzey Amerika turnesinde bulunan ve verdiği konserlerle adından söz ettiren Devlet Sanatçısı, ünlü piyanist Gülsin Onay’ın, Boston’da patlamamadan kısa süre önce bölgede gezinti yaptığı bilgisini dostlarıyla paylaştı. Sosyal paylaşım sitesinde heyecanını ve endişesini paylaşan piyanist Onay, kendisi ile görüşen DHA muhabirine, "Dakikalar önce iki patlamanın olduğu yerlerde gezip ardından havalimanına geldim, şu anda tüm ABD’liler televizyonlardan patlamanın yarattığı etkiyi şaşkınlıkla izliyor. Havalimanında korkunç bir panik ve heyecan vardı. Houston Kenti’nde 17 Nisan’da vereceğim konsere gidiyorum. Hava sahası kapatıldığı duyumlarını alıyoruz. Uçaktayım ve uçak yaklaşık 35 dakika geçmesine rağmen kalkmadı" dedi.

Onay ayrıca, Boston’daki Logan İnternational Airport’da patlamanın etkisini televizyonlardan izleyen ABD’lilerin bir fotoğrafını ve patlama yerine yakın bir yerde çektirdiği fotoğrafları da paylaştı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-