-

Zehra Çilingiroğlu'nun kıskançlık görüntüleri izle fotoğraflar

17 Mart 2013 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 16 yaşındaki kızı Zehra'nın, Etiler'de GQ Bar'da eski erkek arkadaşı Mert'in yeni sevgilisi A.H.'nin üzerine bir demlik çay döktüğü anın görüntülerine HT MAGAZİN ulaştı...

ZEHRA KISKANÇLIK KRİZİ GEÇİRDİ
KELİMENİN tam anlamıyla 'İşte O An!" Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu çiftinin kızları Zehra'nın eski erkek arkadaşı Mert'in yeni sevgilisi A.H.'nin başından aşağı bir demlik çay döktüğü haberi geçen haftaya damga vurdu. Herkesin konuştuğu olayın görüntülerine HT MAGAZİN ulaştı. Görüntülerde Mert ile A.H. Saat 17.00 sıralarında Etiler'de GQ Bar'a geliyor. İkili masalarına oturup sipariş verdikten kısa bir süre sonra Zehra ile bir arkadaşı merdivenlerde beliriyor.
Naklen kıskançlık!

DEMLİĞİ ÜSTÜNE BOCA ETTİ
SAĞA sola bakmadan direk Mert ile A.H'nin oturduğu masaya yönelen Zehra Çilingiroğlu, Mert'in kıpırdamasına vakit kalmadan masada duran demliği alıp içindeki sıcak çayı A.H'nin başında aşağı boca ediyor. Sıcak çaydan yanan genç kız acıyla ve şaşkınlıkla bakarken Zehra yanındaki arkadaşıyla geldiği gibi çıkışa yöneliyor. Zehra geldiği gibi mekandan ayrılırken, A. H. bir yandan garsonların getirdiği havluyla kurulanırken bir yandan da telefonla birilerini arıyor.


Naklen kıskançlık!

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-