-

Zehra Çilingiroğlu kıskançık krizi - eski sevgiliyle olay

13 Mart 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 16 yaşındaki kızı Zehra öğrenildiğine göre dün akşam 18.00 sıralarında saatlerinde bir kız arkadaşıyla Etiler'de GQ adlı mekana gitti.İddiaya göre, kız arkadaşıyla bir masaya oturduktan sonra sipariş veren Zehra bu sırada eski erkek arkadaşı M. Y.'yi yanıda bir kız arkadaşıyla gördü.Zehra eski erkek arkadaşının masasına yöneldi. Masadaki demliği alan Zehra, içindeki çayı eski arkadaşının yanındaki A. H.'ye fırlatarak mekandan ayrıldı.Üzerine gelen sıcak çaydan kaçmak isteyen A. H. su sırada başını sert bir cisme de vurdu. A. H. Ulus'taki bir hastaneye gitti ve burada ayakta tedavi gördü.
Genç kızın göğsünde hafif derecede yanık olduğu öğrenildi. Olaya polis de müdahil oldu ve yaşananları tanıklardan dinleyerek kayıt altına aldı. Üzerine çay  atılan genç kızın şikayetçi olmadığı öğrenildi.

 
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu-nun 16 yaşındaki Zehra öğrenildiğine göre dün akşam 18.00 sıralarında saatlerinde bir kız arkadaşıyla Etiler-de GQ adlı mekana gitti.
 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-