-

Yıldız Tilbe Harlem Shake Dansı gösterisi izle

12 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Yaptığı danslarla adından söz ettiren Yıldız Tilbe şimdi de Harlem Shake dansı ile büyüledi. Büyük beğeni toplayan dans internette tıklanma rekorları kırıyor.

Ünlü sanatçının sahnede ettiği danslardan oluşan görüntünün altına Harkem Shake parçası eklenince ortaya renkli görüntüler çıktı. İşte Yıldız Tilbe'nin Harlem Shake dansı.
Sıra dışı dans figürleri ile adından söz ettiren Yıldız Tilbe bu sefer Harlem Shake dansı ile gündemde. İnternette doaşan video izleyenleri gülümsetiyor. Party Rock Anthem ve Gangnam Style gibi sonra şarkılardan sonra dünyayı sallayan Harlem Shake şarkısı ile Tilbe'nin görüntüleri birleştirilnce ortaya bu görüntüler çıktı.


Yıldız Tilbe Harlem Shake Dansı izle

HARLEM SHAKE NEDİR NEREDEN ÇIKTI ?
Harlem Shake'in kökeni 1981 yılına dayanıyor. New York'un Harlem mahallesinin "Al BM" ismiyle bilinen bir sakininin keşfi olan dans "Gövdenin ve omuzların sallanmasına dayalı nevi şahsına münhasır bir üst vücut dansı" olarak tanımlanıyor. Mucidinin ardından ilk önce "albee" olarak isimlendirilen dansın ünü mahallenin dışına taşınca Harlem Shake olarak bilinmeye başladı. Bu dansın popüleritesi 2001 yılında, New York'lu çeşitli hip hop sanatçılarının şarkılarında yer bulmaya ya da bahsi geçmeye başladığında en yüksek seviyeye ulaştı

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-