-

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi izle - NtvSpor canlı yayın

15 Mart 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Türk futbolu için tarihi kura! İki kupada iki Türk takımı çeyrek finaldeki rakibini bekliyor, kura çekimi NTVSpor.net'ten canlı yayınlanıyor! Şampiyonlar Ligi kurasında Galatasaray'ın, Avrupa Ligi kurasında da Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak. İşte muhtemel rakipler...




Türk futbolu bugün tarihi bir kura çekimi yaşayacak. Saat 12.45'ten itibaren NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak kurada Galatasaray'ın, saat 13.40'tan itibaren yine NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak kurada da Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakipleri belli olacak.
 
GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Şampiyonlar Ligi'nde adını 8 takım arasına yazdıran Galatasaray'ın rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kuranın ardından belli olacak. Son 8'e kalan ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri olan takımlar şöyle:

Kura çekimi NTV Spor ve NTVSpor.net'te!
Real Madrid 
Barcelona
Malaga
Juventus
Bayern Münih
Borussia Dortmund
Paris Saint Germain
  
FENERBAHÇE'NİN  MUHTEMEL RAKİPLERİ
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde çeyrek finaldeki rakibinin belirleneceği kura çekimi de yine İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Saat 13:40'tan itibaren NTV Spor ve NTVSpor.net'ten naklen yayınlanacak kurada sarı lacivertli temsilcimizin muhtemel rakipleri şunlar:
 
Tottenham
Chelsea
Newcastle United
Lazio
Benfica
Rubin Kazan
Basel

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-