-

Real Madrid Manchester United maçının hakemi Cüneyt Çakır

4 Mart 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Marca, Çakır hakkında bilgi vermek istedi İspanyollar’ın gözü Elmander’e takıldı. İsveçli golcü, internet fenomeni Satorre’nin akrabası çıktı!


Marca gazetesi ise internet sitesinde Cüneyt Çakır’ın bu sezon içerisinde Galatasaraylı Engin Baytar tarafından tartaklanmasını gösteren videoyu okurlarına sundu. Fenerbahçe ile yapılan karşılaşmada Baytar’ın deneyimli hakemin yakasına yapıştığı andaki zor anlara yer verildi.
Ancak pozisyonda İspanyol okuyucuların ilgisini bu ikiliden çok arkadaki Elmander çekti. 2 yıl önce Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan karşılaşmanın ardından Jose Mourinho ile Tito Vilanova ile arasında bir gerginlik yaşanmıştı. O sırada bu ikilinin arkasında bulunan Barça’nın stat görevlilerinden Francesc Satorre’nin duruşu büyük ilgi çekmiş Satorre, The Observer (gözlemci) yakıştırması ile internette fenomen haline gelmişti.
İşte Engin Baytar ile Cüneyt Çakır arasındaki pozisyonun görüntülerinde arka planda bulunan Elmander de Satorre’ye benzetildi. Marca’daki habere yorum yapan okurlar, ‘Şuna bakın, The Observer’ın kuzeni Galatasaray’da oynuyor’ diye dalgalarını geçtiler. Okurları hayrete düşüren bu benzerliğin ardından Elmander’in yeni fenomen olup olmayacağı merakla beklenmeye başlandı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-