-

Real Madrid - Galatasaray - Burak - Ronaldo Kapışması

15 Mart 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile eşleşmesi Türkiye spor gündemine bomba gibi düştü. Bu eşleşme öncesi taraftarlar ise Burak Yılmaz ve Madrid'in megastarı Cristiano Ronaldo'nun düellosunu merakla bekliyor.
Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 8 gol atarak tarihe geçen milli futbolcu Burak Yılmaz ile aynı müsabakada 8 gol ile gol krallığı yarışında Burak çekişen Ronaldo'nun iki maçlık kapışması çok sert geçecek.
Bu eşleşmenin bir diğer özelliği ise Burak Yılmaz'ın geçmişte gol sevinçlerinde ve saha üzerindeki görüntüsü ile Cristiano Ronaldo'ya benzer hareketler yapması sebebiyle aldığı eleştiriler.
İki futbolcunun gol sevinçleri birbirine benzerken Burak Yılmaz'ın Ronaldo ile özdeşleşen "Sakin olun" işareti akıllardan çıkmıyor. Özellikle bu hareketi burak Cluj ile deplasmanda oynanan maçta attığı gollerden sonra gerçekleştirmiş ve bu sevinç İspanyol taraftarları da şaşırtmıştı.
Form durumu ve karizması ile Türkiye'nin Ronaldo'su olma yolunda hızla ilerleyen ve iki aynı karaktere sahip olan futbolcunun yan yana gelmesi ilginç bir görüntü ortaya çıkaracak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-