-

Justin Bieber Londra'da dışarıda üstsüz dolaştı mı?

3 Mart 2013 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


19 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Londra'da katıldığı bir doğum günü partisinde üstsüz ve pantolunu belinden düşmüş halde görüntülendi.
Genç kızların hayranlıkla takip ettiği Justin Bieber, Birmingham'da konser verdikten sonra Londra'da bir kız arkadaşının doğum günü partisine katıldı.
Londra'nın dondurucu havasına rağmen üstünü giymeyen yakışıklı şarkıcı, geceyi kebap salonunda bitirdi.
MAYIS AYINDA TÜRKİYE'YE GELECEK
Justin Bieber sosyal medyadan yükselen çığlığa kayıtsız kalamadı.
Avrupa Müzik ve Universal Türkiye Genel Müdürü Cengiz Erdem "Çok yakında Justin Türkiye'ye gelecek" deyince haber Twitter'da dünya genelinde en çok konuşulan konu olmuştu.

Hayranlarının sosyal medyada "Justin Bieber İstanbul'a gelsin" etiketiyle başlattıkları kampanya böylece gerçek oldu. Biletix Bieber'in, 2 Mayıs'ta Maslak'taki İTÜ Stadyumu'nda hayranlarıyla buluşacağı açıkladı.
'SELENA SEN DE GEL'
Bieber'in İstanbul'a geleceği tarihin netleşmesinin hemen ardından bu kez şarkıcının sevgilisi Selena Gomez hayranları devreye girmişti. Gomez'in hayranları Twitter'da "Selena Gomez Türkiye'ye gel" başlıklı kampanya başlattı. Kısa süre içerisinde bu hashtag Twitter'da trend topic olmuştu.
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna da 30 Mayıs akşamı İnönü Stadı'nda konser verecek. Böylece mayıs ayında İstanbul, iki dünya starını ağırlamış olacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-