-

Jose Mourinho - Fatih Terim Buluşması - Kayseri maçı

17 Mart 2013 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Real Madrid'in eşleşmesinin ardından Türkiye'de ve İspanya'da tüm gözler iki takımın üzerine çevrildi. Galatsaray Teknik Direktörü fatih Terim'im Real Madrid'in Mallorca ile Santiago Bernabeu'da oynadığı maçı tribünden izlemesinin ardından Jose Mourinho'da da Türkiye'ye geldi.

Portekizli teknik adamın oğluyla birlikte Kayseri'ye Kadir Has Stadı'nda gelmesi büyük bir heyecan yarattı. Maçtan önce tüm gözler dünyaca ünlü teknik adam Mourinho'ya çevrilirken, tribünde dikkat çekici bir an yaşandı.




Galatsaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yakın arkadaşı Jose Mourinho'yu görmek ve ona 'hoşgeldin' demek adına Portekiliz teknik adamın yanına gitti. Terim ile Mourinho'nun bir araya geldiği sırada oldukça samimi görüntüler sergilendi.
Fatih Terim ve Jose Mourinho'nun kısa süreli konuşmasında sık sık birbirlerine sarılmaları dikkat çekerken, Terim'in Mourinho'nun oğluna da sarılması kameralardan kaçmadı. Kısa süreli konuşma sırasında tüm gözler iki teknik adamı yakından izlerken, Fatih Terim daha sonra cezalı olduğu için maçı takip edeceği locaya geri döndü.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-