-

Fenerbahçe Lazio maçı seyircisiz mi oynanacak?

15 Mart 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lazio ile İtalya'da oynayacağı maç seyircisiz oynanacak

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Serie A'nın köklü ekiplerinden Lazio ile eşleşti. İlk maçı İstanbul'da oynayacak olan sarı-lacivertli ekip ikinci maçta seyircisiz Lazio önüne çıkacak. UEFA, Lazio'nun Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada taraftarların çıkardığı olaylar sonrası seyircisiz oynama cezası vermişti.

İtalya'nın 100 yıldan eski tarihi olan Lazio ekibi, Serie A'da bu sezon inişli çıkışlı bir futbol sergiliyor. Ligde topladığı 47 puanla 6. sırada yer alan Roma ekibi, özellikle iç sahada oynadığı maçlarda gösterdiği başarı ile dikkat çekiyor. Ancak aldığı ceza nedeniyle İtalya'daki maçta seyircisinden yoksun kalacak mavi-beyazlılar bu nedenle dezavantajlı görünüyor.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lazio ile İtalya'da oynayacağı maç seyircisiz oynanacak
İtalyanların en dikkat çeken isimleri Hernanes, Lulic, Candreva ve Klose olarak göze çarpıyor. Kadrosunda eski Galatasaraylı Lorik Cana'yı bulunduran Lazio'nun teknik direktörü ise geçtiğimi sezon Samsunspor'un başında bulunan Vladimir Petkovic.

AVRUPA LİGİ KARNESİ
Play-off turları dahil oynadıkları 12 maçta yenilgi yüzü görmediler. Grup aşamasında Tottenham'ın da bulunduğu J Grubu'nu namağlup olarak tamamlayan Lazio, eleme turlarında önce M.Gladbach'ı 3–3 ve 2–0, ardından Stuttgart'ı 2-0 ve 3-1'le geçerek çeyrek finale uzandı.

AVRUPA LİGİ GOLCÜLERİ
Libor Kozak 8
Sergio Floccari 4
Ederson 2

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-