-

Andorra - Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda?

20 Mart 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar



A Milli Takımımızın, 22 Mart Cuma günü deplasmanda Andorra ve 26 Mart Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Macaristan ile oynayacak

A Milli Takım, 18 Mart Pazartesi günü saat 09.15'de Milli Takım ana sponsorlarından Turkcell'in Sheraton Otel'de düzenleyeceği imza törenine katılacak. Takımımız bu etkinliğin ardından aynı gün saat 11.00'de Atatürk Havalimanı'ndan Barselona'ya harekete edecek.

A Milli Takım, Barselona'da Hotel Rey Juan Carlos'da konaklayacak. A Milliler, buradaki ilk antrenmanını 19 Mart Salı günü saat 11.00'de Espanyol Kulübü'nün tesislerinde (Ciutat Esportiva) yapacak. Bu çalışmanın ilk yarım saati basın mensupları tarafından takip edilebilecek.

Kampın ikinci antrenmanı, 20 Mart Çarşamba günü saat 11.00'de yine Espanyol Kulübü'nün tesislerinde yapılacak. Bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü yazılı ve görsel basına açık olacak.

A Milli Takım aynı gün, Barselona'dan ayrılarak karayolu ile Andorra'ya geçecek ve Andorra Park Otel'de kampına devam edecek.

Andorra maçından önceki son antrenman 21 Mart Perşembe günü saat 18.30'da Estadi Comunal'de yapılacak. Basın mensuplarının ilk 15 dakikasını izleyebileceği bu çalışmadan önce A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve bir futbolcumuz, saat 17.30'da Andorra Park Hotel'de basın toplantısı düzenleyecek.

FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki beşinci maçımız olan Andorra-Türkiye karşılaşması, 22 Mart Cuma günü TSİ 20.15'te Estadi Comunal'de oynanacak.
Saat 20:15′de başlayacak olan mücadele Star Tv kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-