-

2013 YGS Sınav Giriş Yerleri - sorgulama öğrenme

12 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


2013 YGS Sınav Giriş Yerleri Belli Olmadı (12 Mart 2013)
An itibari ile ÖSYM 2013 YGS sınavı için giriş yerlerini adaylara hala açıklamadı. Sınava sayılı günlerin kalması ile heyecana giren adaylar YGS sınava giriş yerlerini öğrenmek için sabırsızlanmaya başladılar.

Bu konuda herhangi bir açıklamanın bulunmadığını belirtmek isteriz. Fakat tahminlere göre 14.03.2013 tarihine kadar YGS sınavına gireceğiniz yeri öğrenebileceksiniz.
2013 YGS Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Bu belgeyi, T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile ÖSYM’’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınav tarihinin on gün öncesinden başlamak üzere edinebilirsiniz. Belgenin üzerinde sınava gireceğiniz merkez, bina, salon bilgileriniz ile fotoğrafınız bulunmaktadır. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Sınava gireceğiniz binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmeniz sınav günü size kolaylık sağlayacaktır.
Bu belgelerini kaybeden adaylar tekrar internet’’ten edinebileceklerdir. Adaylar ınternet’’ten edinecekleri bu belgelerin renkli ya da siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. Sınava Giriş Belgesinin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunan adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-