-

Müge Anlı - Biyografi - hayatı ve yaşı

28 Şubat 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.


Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yaptı.


Müge Anlı Biyografi ;
Doğum Tarihi : 19/12/1973
Doğum Yeri : İSTANBUL
Meslek : Sunuculuk
Burç : Yay
Favori Sporu : Yürüyüş


Müge Anlı – Burhan Akdağ



Anlı eski eşi olan gazeteci Burhan Akdağ ile 2008 ayrıldı. Evlilikten olan Lidya isimli kızları bulunmaktadır.
09.12.1973 istanbul doğumlu olan bu kadın ATV ekranlarında Tatlı-Sert isimli bir programın sunuculuğunu yapmaktadır. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye’de günlük yaşamda halkın yaşamış olduğu sorunları tartışmaktadırlar. Bazan saçma sapan yorumlarla halkın tepkisini üzerine çekmeyi de çok güzel başarıyor. Hayatında başarılı olduğu alanlar nelerdir bilmiyorum ama “tepki çekmek” konusunda başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..  Ayrıca 2008 yılında gazeteci Burhan Akdağ’dan boşanmıştır. Bu evlilikten ise Lidya adlı bir kızı vardır..


Müge Anlı bir Türk Televizyon sunuculuğu yapan magazin editörcüsü olarakda bilinir. Bundan 6 ay önce kadar Kanal D kanalında Pakize Suda beraberinde Dobra Dobra programınının sunuculuğunu yapmıştır. Şimdilerde ise ATV Kanalında Tatlı Sert programını sunmaktadır. (ALINTI)

Yukarıda ki öz geçmişe sahip olan Müge Anlı bugünlerde ise ATV kanalında yaptığı programlarla kimilerine göre gönülleri kazanırken, kimilerine göre de olumsuz tepkiler almakta. Bu olumsuz tepkiler benim adıma şunlar;

Bizler insanız ve zaaflarımız,yanlışlarımız olabilir. Bunları çıkıp ta televizyon karşısında anlatmak sadece diğer insanların bunları yapmaması adına yapılabilecek bir eylemdir. Ama program öyle bir format içerisinde ki insanların acıları ön planda ve arka planda bu acılardan türk halkının insaniyet duyguları ile televizyon dünyasının show ve gösteri ahlakı karıştırılmakta bence. Bazı durumlarda insanları rencide edici durumlar bile söz konusu. Önceden sabahları insanların derdine merhem olan Müge Anlı son zamanlarda da akşamları Mektebunuz Var programı ile akşamları da vazgeçilmezimiz oldu(!)



0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-