-

Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder kimdir?

8 Ocak 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

9 Haziran 1984 Hollanda doğumlu olan wesley Sneijder Internazionale Milano'da forma giymektedir. Abisi Jeffrey Sneijder ve kardeşi Rodney Sneijder de kendisi gibi futbolcudur.




Wesley Sneijder Biyografi bilgileri

 Tam Adı : Wesley Benjamin Sneijder

Dоğum tаrіhі: 09.06.1984

Dоğduğu Yeri: Utrесht

Yаş: 28

Bоу: 1,70

Uуruk: Hollanda

Pоzіѕуоn: Orta Saha ve Ofans

Aуаk: çіft ауаklı

Pіуаѕа dеğеrі: 20.000.000 € 

İtalya’nın İnter takımında forma giyen Wesley Sneijder, Hollanda milli takımının da oyuncusudur.










 



Galatasaray Kulübü, Interli futbolcu Wesley Sneijder’in transferi için kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bugün Galatasaray TV'de yayınlanan Başkan'ın Ajandası programına konuk oldu.
GSTV Genel Yayın Yönetmeni Bahri Havadır ve Can Erbesler'in moderatörlüğünü yaptığı programda spor medyasının önde gelen isimlerinden; AMK Gazetesi Spor Müdürü Gökmen Özdemir, Hürriyet Gazetesi Yazarı Kanat Atkaya, Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Atilla Gökçe, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Cem Şengül, Sabah Gazetesi Spor Müdürü Emrah Kayalıoğlu da Başkan Ünal Aysal'a sorular yöneltti.
GALATARASAY, SNEİJDER TRANSFERİ İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLANDIĞINI KAP'A BİLDİRDİ
Galatasaray Kulübü, Interli futbolcu Wesley Sneijder’in transferi için kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
         Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den İstanbul Menkul  Kıymetler Borsası’na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan  açıklamada, ”FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder’in  transferi için kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar  edilecektir” denildi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-