-

E-Okul sitesine girme yolu - site neden açılmıyor?

5 Ocak 2013 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Milli eğitim bakanlığının sitesine zaman zaman girilmiyor.Bunun sebebi çok kişinin girmesi ve sistemin çökmesidir.Diğer bir sebeb ise karnelerin yaklaştığı için öğretmenlerin notları girmesi ve çğrencilere sistemin kapatılmasıdır…Sizin yapacağınız tek şey erken saatlerde uğraşmayıp gece 12 yi geçtikten sonra denemenizdir.Bunun sebebi ise o saatte sisteme çok yüklenilmemek ve kimsenin girmemesidir.Aksi taktirde tekrar tekrar giriş yapsanız sayfayı yenileseniz bile sistem açılmayacak ve bir sonuç alamazsınız..

Okumayan veya gözünden kaçanlar için e okula giriş makalemizi alttaki adresden bulabilirsiniz ve değişik yonleri deneyebilirsiniz.Ama sizlere tavsiyemiz geç saatlerde girmeniz.Zaten birkaç güne sistem öğrencilere kapatılacak sadece okul memurları olan öğretmenlere açık kalacaktır…O andan sonra isteseniz de e okula giriş yapamayacak sonuçlarınızı en erken karnelerde göreceksiniz.

E-okul bütün öğrencilerin bildiği gibi Milli Eğitim Bakanlığınca yapılmış olan bir veli bilgilendirme sistemidir.Bu sistemde öğrencilerin notları,ders bilgileri,aldığı belgeler,sözlüleri,devamsızlıkları belirtilmektedir.
Hatta öğrencilerin geçmiş yıllara ait kayıt edilmiş devamsızlık ve not bilgilerine de E-OKUL sayesinde ulaşabilir bilgi sahibi olabilirsiniz.
E okul öğretmen ve öğrencilere kolaylık olsun diye geliştirilmiş bir sistemdir.E okulda öğrenciler karnelerini beklemeden rahatlıkla bakabiliyorlar öğretmenler kağıtlara geçirmeden direk internet üzerinden notları girebiliyor okul müdürlüğüde direk notları oradan çekip karneleri çıkartabiliyorlar..

E-Okul Giriş

Girmek İçin BURAYA yada Üstteki yazıya  Tıklayın.

1 yorum :

  1. E-okul sistemiyle ilgili güzel ve faydalı bir yazı olmuş. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-