-

Cassiano Bouzon kimdir - hayatı ve golleri

5 Ocak 2013 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Brezilya'da Bahia altyapısında futbol oynayan 11 yaşındaki Cassiano Bouzon ile Barcelona'nın ilgilendiği iddia edildi.


Brezilya'nın Bahia takımından dünya devi Barcelona'ya transfer olan 11 yaşındaki Cassiano Bouzon herkesin dilinde... Futbolun ünlü isimleri onun geleceğin en önemli yıldızı olacağı görüşünde.

Brezilya'nın Bahia takımında oynayan 11 yaşındaki genç yetenek Cassiano Bouzon, İspanyol devi Barcelona'ya transfer oldu. 16 yaşına kadar profesyonel kontrat imzalamasının yasak olduğu için genç oyuncunun transferinin gizlendiği gelen bilgiler arasında...
TOPU ÇOK SEVEN BİR YILDIZ ADAYI

Barcelona'nın pilot takımlarından olan Cornella ile 20 günlük denemeye çıkan genç yetenek, sol bek mevkisinde oynuyor ve rakiplerine nazaran fizik olarak avantajı bulunuyor. Genç oyuncu geçen günlerde yaptığı açıklamada; 'Ben topu ayağıma yapıştırarak oynamayı seviyorum. Hızlıyım ve sürekli dripling yapıyorum' demişti.

ROBERTO CARLOS DA ONU ÖVDÜ

Cassio Bouzon ile ilgili ünlü futbolculardan Roberto Carlos da önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe forması da giyen ünlü sol bek, Onun 11 yaşında olması büyük avantaj. Bu çok önemli. Onu izlerken büyülendim. Oyun zekası çok yüksek. Bir sol bek oyuncusu olarak fazlasıyla teknik. Barcelona'nın alt yapısında forma giyecek olması da onun oyun zekasını daha da artıracak açıklamasını yaptı. Bir başka ünlü Brezilyalı efsane Bebeto da oyuncu izleyenlerden... O da Bouzon ile ilgili önemli ayrıntıları sıraladı. Bebeto, Brezilya zaten doğası gereği yıldız çıkartan bir ülke. Yeni bir yıldız daha geliyor. Ama bu yıldız bir başka. Bir futbol efsanesi doğuyor diyebiliriz. Onun Barcelona'da önemli işlere imza atacağını düşünüyorum. Hiç şüphesiz iyi hocalarla çalışak. Ailesine de burada önemli görevler düşüyor ifadelerini kullanarak genç oyuncuya destek verdi.
MUHAMMED FIRSATI KAÇIRDI

Barcelona ile küçük yaşta tanışıp yıldız olanlar da oldu bu fırsatı değerlendiremeyenler de... Örneğin Beşiktaş'ta forma giyen Muhammed Demirci, 13 yaşındayken Barcelona ile antrenmanlara çıktı. Denendi... Tek başına İspanya'da yaşaması şartıyla davet edildi. Ancak ailesi Muhammed'i tek başına bırakmadı ve onun hayalleri de başlamadan bitti. Bouzon 11 yaşında tek başına İspanya'da.
LA MASİA'NIN EN PARLAK ÖĞRENCİSİ

Cassiano Bouzon, Barcelona'nın futbol okulu La Masia'da boy gösterecek. Orada Barcelona kültürü ile iyice yoğrulacak.





0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-