-

Okan Bayülgen'in sigara tartışması (Yeditepe üniversitesi)

7 Aralık 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Okan  Bayülgen'in aylar önce çekilmiş videosu medya tarafından  yeniden gündeme getirilip Okan Bayülgen'e linç kampanyası başlatılması neden  sorusunu  akla  getirdi..
Okan Bayülgen hiçbir şekilde sigaranın zararlı olmadığını  sigarayı asla ve asla  övmediği söz konusu videoda  sigara  üzerinden  başlayan  yasaklama  hayatımızı  kontrol altına  alma faşizminin  planlı bir oyun olduğunu  gerçekte amacın  sağlığımızı  düşünmek  yada  daha güzel bir dünyada  yaşamımızı sağlamak olmadığını  anlatıyordu.
Okan  Bayülgen'in geçen seneki Muhabbet Kralı programını izleyenler bundan 8 ay önce Okan Bayülgen'in zaten söz konusu olaya  değindiğini bilirler.Yine  Bayülgen'in programlarını takip edenler aylarca  Okan Bayülgen'in sigara yasağı konusunda  kinaye  yaptığını,sık sık bu yasaklarla dalga geçtiğini Türkiye'nin  nükleer bir çöplüğe dönmesine  vatandaşına GDO'lu yiyecekler yedirerek insan  sağlığını  hiçe sayan iktidarların  konu sigara  olunca  müdaheleci  olduklarını defalarca dile getirdiğini bilirler..
Türkiye hes'lerin nükleer santrallerin merkezi olmuşken sesini çıkarmayanlar iktidarın insanlara  empoze  ettiği bir yasağın en önde  gelen savunucuları  olmuşlardır. 
Bütün bunlar  zaten biliniyorken  Yeditepe Üniversitesinde  Rtürk denetiminden  uzak  özgürce sansürsüz  sıcak ve samimi söyleşi yapan Bayülgen'i  faşizmle  suçlamak   ve onu linç etmeye  çalışmak en  hafif  tabairiyle cahillik ya da  kasıtlı bir  manipülasyona alet olmaktır.

Yeditepe Üniversitesi Sosyal Medya Zirvesi 2012'ye katılan Okan Bayülgen, konuşma yaptığı sırada bir sigara yaktı. Genç bir kız onu uyarmak için yanına gelince de açtı ağzını yumdu gözünü.
IFrame

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-