-

Göksu Alhas'ın Fenerbahçelileri kızdıran Tweet'i

14 Aralık 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


PTT 1. Lig'de karşılaşmayı beklediğimiz Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda karşılaşıyoruz

Kura çekiminden önce, "Avrupa yakasını fethettik şimdi sıra Anadolu yakasında KANARYA!" mesajını atan 1461 Trabzonspor'un oyuncularından Göksu Alhas, Fenerbahçeli taraftarlardan tepki aldı. Kura çekimi sonrası twitter'dan yeni bir mesaj daha gönderen Göksu, "PTT 1. Lig'de karşılaşmayı beklediğimiz Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda karşılaşıyoruz. Demek hayırlısı bulmuş:))" yazan Göksu, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı. Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medya aracılığıyla genç futbolcuya tepki mesajları gönderdi.


1461 Trabzon'da Fenerbahçe heyecanı
ZİRAAT Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyerek büyük bir sürprize imza atan 1461 Trabzon, A Grubu'nda Fenerbahçe ile eşleşmenin heyecanını yaşıyor.



1461 Trabzon Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Köroğlu, amaçları olan gruplara kalmayı başardıklarını belirterek, "Bundan sonraki hedefimiz grup maçlarında iyi mücadele etmek. Böylece futbolcularımızın bilgi, beceri ve maç tecrübesini artırmayı amaçlıyoruz. Burada yaptığımız her maçtan gerekli dersleri alarak oyuncularımızı üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Finalde tabii Trabzonspor'la karşılaşmak isteriz" dedi.
1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay ise, Fenerbahçe'yle eşleşmeleriyle ilgili şunları söyledi:
"Gruplarda zaten çok güçlü takımlar var. Yıllardır camia olarak rekabet ettiğimiz bir kulüple de aynı grupta olmak ayrı bir keyif. Mücadele edeceğiz, ekolümüze ve toplumumuza hizmet edeceğiz. Artık bütün takımların bize karşı daha dikkatli oynayacağını düşünüyorum. Bursaspor ortak akılla oynuyor. Sivasspor kendi sahasında güçlü. Fenerbahçe'nin yapısını da zaten biliyoruz.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-