-

Alex'in heykelinin açılış töreninde Alex'in göz yaşları video izle

15 Eylül 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Kadıköy’de bulunan Yoğurtçu Parkı’nda, Alex’in heykeli açılış töreninde konuşma yapan Alex göz yaşlarına hakim olamadı...



1907 ÜNİFEB, Fenerbahçeliler Derneği, Cefakar Kanaryalar ve Vamos Bien taraftar gruplarının yaptırdığı Alex'in heykeli düzenlenen törenle açılıyor. Alex'in heykeli, efsane Lefter'in 2009'da dikilen heykelinin 50 metre yakınında yer alıyor.

Sarı-lacivertli taraftarlar Alex de Souza'nın heykelinin açılışına büyük ilgi gösteriyor. Taraftarların dışında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve İdari menajer Hasan Çetinkaya da açılışta yer alacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın ise Topuk Yaylası'ndaki programı nedeniyle açılışa katılmayacak.

"I LOVE YOU ALEX" TEZAHÜRATLARI

Alex de Souza ailesiyle birlikte Yoğurtçu Parkı'na geldi. Bu sırada taraftarların arasına karışan Brezilyalı futbolcuya yoğun ilgi gösterildi. Taraftarlar Alex'i bu özel günde "I Love You Alex" tezahüratlarıyla destekledi.

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın ardından Aykut Kocaman tören alanına geldi. Aralarında gerginlik olduğu iddia edilen Alex ve Aykut Kocaman burada basın mensuplarına poz verdi.

MALİYETİ TAM 32 BİN LİRA
Alex'in heykeli, yaklaşık 32 bin liraya maloldu. Bu parayı Fenerli taraftarlar kendi aralarında topladı. İş adamlarının katkı yapma isteği kabul edilmedi. Heykelin kaidesinin arkasına hesaba para yatıran taraftarların isimleri yazılacak. Lefter'in heykeli ile aynı malzeme kullanıldı.


















0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-