-

Melis Birkan yeni sezonda Leyla ile Mecnun dizisinde oynayacak

4 Ağustos 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Melis Birkan baş rol karakteri oynamak için Leyla ile Mecnun dizisi ile anlaştı.

Müge Boz ile Zeynep Çamcı'nın ayrıldığı Leyla ile Mecnun dizisi Meli Birkan ile anlaştı.

Utanmazmedya.com un haberine göre; Önce Şirin'i oynayan Müge Boz, sezon sonu Eflatun Film ile karşılıklı anlaşarak diziden ayrıldı. Müge Boz'un ardından ise Sedef rolünü oynayan Zeynep Çamcı'nın da diziden ayrıldığı haberi geldi. Zeynep Çamcı'nın ayrılığının sebebi olarak; 3. sezonun yeni konsepti gösteriliyor.

Leyla ile Mecnun dizisinde Zeynep Çamcı'nın ayrılması ile boşan başrol için Melis Birkan ile anlaşışdı. Meli Birkan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonunda rol alacak.



3. sezonun yayınlanan ilk tanıtım videosunda dizinin adı "Leyla ile mi Mecnun?" olarak görünüyordu. Bu da zaten dizinin gidişatının değişeceği yönündeki sinyallerden biriydi. Önümüzdeki sezon yeni oyuncuların katılımıyla devam edecek olan dizinin senaristi Burak Aksak, senaryo üzerinde çalışmalara devam ediyor..



Kimler gitti kimler kaldı?

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan işlerinden “Leyla ile Mecnun”da bildiğiniz yaprak dökümü yaşanıyor. Müge Boz ve Zeynep Çamcı’nın ayrılmasıyla dizinin Leyla boyutu resmen tarihe gömüldü. Ancak ince bir ayrıntı dikkatimi çekti. Dizide Mecnun’un babası İskender’i canlandıran oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan önceki gece “Kötü Yol” (Kanal D) isimli yeni diziden kafa gösterdi. Acaba “Leyla ile Mecnun”daki büyük değişim İskender’i de mi içine aldı? Öyleyse hakikaten üzülürüm. Neyse; izleyip bulacağız yanıtını...

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-