-

Hasan Şaş: Kadıköy'de kupayı kaldırmak çok farklı bir duygu

13 Mayıs 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevlerini sürdüren Hasan Şaş ve Ümit Davala, şampiyonluk kutlamalarında açıklamada bulundu. Sarı kırmızılı takımın iki hocası yaptığı açıklamada zor günler geçirdiklerini söylerken emeklerinin karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"TARİH 12 MAYIS'I YAZACAK"

İlk olarak sözü alan Ümit Davala, sezon içinde çok stresli günler geçirdiklerini belirterek, "Kadıköy'de kupayı kaldırmak çok farklı. Beşiktaş maçında da bu şansımız vardı. 12 Mayıs diye anılacak artık herşey. Ligler ertelendi. Kupa verilecek mi, verilmeyecek mi? Çok stresli bir sezonu geride bıraktık. Camia adına da hayırlı olsun. Artık en iyi şekilde Avrupa'da camiamızı ve ülkemizi temsil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Sezon boyunca yeni bir oyuncu grubu oluşturmak için çalıştıklarını belirten Davala, "Bir çok isim gitti ve yerine yenileri geldi. Sezon başında takımı bir düzene sokmaya çalıştık Fatih Hoca'nın gözetiminde. Seneye de bu kadromuzu daha da güçlendireceğiz." şeklinde konuştu.


"EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMAK..."

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan bir diğer Hasan Şaş ise emeklerinin karşılığını aldıklarını belirtti.
Şaş açıklamasında, "Ne diyebiliriz ki. İnsan emeğinin karşılığınuı bulunca daha fazla mutlu oluyor. Daha önce de şampiyonluğumuzu ilan edebilirdik ama bugüne denk geldi. Kadıköy'de şampiyonluğu ilan etmek herkese nasip olmaz. Teknik ve taktik olarak bir şey söyleyemiyorum tabii ki şuan." şeklinde konuştu.
40 hafta boyunca çok stresli günler geçirdiklerini belirten Hasan Şaş, "Bir takım oluşturmak çok koolay bir iş değil. Bu takım 3 sezonu gerçekten kötü geçirmişti. Hala eksiklerimiz var ancak önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanmak için elimizden geleni yapıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.


Kaynak : gazeteport

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-