-

Fenerbahçe Galatasaray maçı sonrası çıkan olaylar -Polis arabası devrildi

13 Mayıs 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çevresinde bazı taraftarlar taşkınlık çıkardı

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalarak şampiyon olmasının ardından taşkınlık yapan Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy'de 2 polis aracını ters çevirerek yakmaya çalıştı.

Şükrü Saracaoğlu Stadı'ndaki maçın ardından Yoğurtçu Parkı'nda toplanarak taşkınlık yapan bir grup taraftar, kendilerine su sıkan TOMA aracına taş ve sopalarla saldırdı. Polis ekipleri de gruptakileri biber gazı kullanarak dağıtmaya çalıştı.
Savaş alanı
Dağılan taraftarların stat etrafındaki ara sokaklara kaçarak taşkınlıklarını sürdürmesi üzerine, polis ekipleri tekrar müdahale ederek taraftarları biber gazıyla dağıtmaya çalıştı. Bu arada, atılan taşlardan bazı çevik kuvvet polisleri hafif şekilde yaralanırken, polisin kullandığı biber gazından etkilenerek baygınlık geçiren taraftarlara da stat etrafındaki sağlık görevlileri müdahale etti.
Savaş alanı
Çocuklarıyla birlikte maçı izlemeye gelen bazı taraftarlar, atılan gazdan çocuklarının etkilenmesi üzerine polise tepki gösterdi.

Stattaki bazı taraftarların demir korkulukları sökerek dışarı doğru atması üzerine polis ekipleri bu kişilere tazyikli su sıktı.
Savaş alanı

GÜMÜŞSUYU'NDA BEŞİKTAŞLI VE GALATASARYLI TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI
2011-12 sezonu lig şampiyonluğunu kutlamak isteyen Galatasaraylı taraftarlar ile Beşiktaşlı taraftarlar arasında kavga çıktı.
Savaş alanı
Beyoğlu Gümüşsuyu Semti'nde konvoyla geçmek isteyen bir grup taraftara Beşiktaşlı taraftarlar müdahale etti. Sarı-kırmızılı bir taraftara ait motosiklette de siyah-beyazlı taraftarlar zarar verdi.

POLİS SİLAH ÇEKTİ
Şükrü saraçoğlu ve çevresinde çıkan olaylarda bazı polislerin silahlarına başvurdukları görüldü. Polisin zaman zaman havaya ateş açtığı da gözlendi.
Savaş alanı
Kadıköy Kızıltoprak'ta bir araya gelerek olay çıkaran Fenerbahçeli taraftarlar, çevre güvenliğini sağlayan 2 polis aracını ters çevirerek ellerindeki meşalelerle yakmaya çalıştı. Yakınlardaki bir akaryakıt istasyonunda çalışan görevlilerin yangın söndürme tüpüyle müdahalesiyle polis araçlarının yanması engellendi.
Savaş alanı

1 yorum :

  1. Bu herhangi bir futbol takımının fanatikliği değil,kişilik bozukluğudur.Ruh hastalığıdır.

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-