-

Vladimir Putin'in kadınlar ile başı dertte

25 Nisan 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Putin'in eşinin bir buçuk aydır kamuoyuna çıkmaması ilginç iddialara neden oldu

Rusya'da gelecek ay devlet başkanlığı koltuğunu Dimitri Medvedev’den devralacak olan Vladimir Putin’in eşi Lyudmila Putina’nın, 4 Mart’taki devlet başkanlığı seçimlerinde oy kullanmasından bu yana kamuoyunun karşısına çıkmaması, yerel basında ilginç iddialar ortaya atılmasına neden oluyor.

MANASTIRA MI KAPANDI?
Son olarak üçüncü çocuğuna hamile olduğu için Münih kentindeki bir hastanede yattığı öne sürülen müstakbel ‘first lady’nin, Putin’in 2010’da ABD’de çökertilen Rus casusluk şebekesinin medyatik üyesi Anna Chapman ile ilişkisi nedeniyle basının karşısına çıkmadığı da iddia ediliyor.

ARAYA JİMNASTİKÇİ Mİ GİRDİ?

Putin'in başı kadınlarla dertte
İngiliz Daily Mail Gazetesi ise, Putin’in Birleşik Rusya Partisi vekillerinden, eski jimnastikçi Alina Kabayeva ile süren ilişkisinden rahatsız olan Lyudmila’nın bir manastıra kapanmış olabileceği iddiasına yer verdi. First lady kayıplara karıştı Parti liderliğini bırakıyor Putin Lyudmila Putina



PARTİ BAŞKANLIĞINI BIRAKIYOR
Öte yandan başkanlık koltuğuna 7 Mayıs’ta oturmaya hazırlanan Putin, son dönemde hızlı bir oy kaybına uğrayan partisi ‘Birleşik Rusya’nın liderliğinden de ayrılacak. 2008’de oluşturulan parti liderliği görevini halen sürdürmekte olan Putin’in, koltuğuna Medvedev’in geçmesini istediği belirtiliyor.

Kaynak:Habertürk

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-