-

Trump Towers Mall'in açılması Trafik çilesi - çevresel felaket

20 Nisan 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Trump Towers Mall'in açılmasına duyarlı vatandaşlar tepki gösteriyor. Tam bir çevre ve trafik razaletine yol açan bu bina kötü görünümü ile olduğu kadar yol açtığı sorunlarla da sıklıkla adından söz ettireceğe benziyor.

Türkiye'yi avm'ler merkezine çeviren Akp istanbul'u yaşanmaz hale getirmek için ne gerekiyorsa yapıyor. İstanbul şu anki haliyle tam bir ucube kent durumunda..

Trump Towers'ın yapımına 2007'de başladıklarını ve inşaatına 400 milyon dolar harcadıklarını ifade eden Doğan, 39 katlı rezidans kulesi ve arkasında 37 kat ofis kulesi ve bunları birbirine bağlayan 5 artı 2 kat alışveriş, eğlence ve spor alanlarıyla büyük bir kompleks olduğunu söyledi.
Doğan, bu bölgedeki binaların çoğunun 1960 ve 1970'li yıllarda, o dönemdeki inşaat teknolojisi ile yapıldığını, bu kompleksi düşünürken özellikle işletmesinde dünyaca ünlü Trump Towers'tan lisans aldıklarını ve Avrupa'da bu lisansın ilk kez kendilerine verildiğini kaydetti.
Geçtiğimiz Günlerde elektronik zinciri Satürn’ün açılışı gerçekleşen avm’de diğer markaları açılış heyecanı sardı. Şubat ayında açılması planlanan, Mecidiyeköy metrobüs durağının yanında yükselen iki dev kulnin altında yer alan 6 katlı avmde birbirinden ünlü marka ve restaurantlar yer alacak. 43600 meterekare alanda mağazaların yer alacağı avmde 175 marka, 13 restaurant, 26 kafe ayrıca 9500 metrekare alanda 35 çoçuk mağazası faaliyet gösterecek.
2925 aracın park edilmesine olanak sağlayan otoparkı bulunan merkezde 260000 metrekarelik ofis alanı bulunuyor. Trum Towers avmde bulunacak mağzalardan bir kaçını GAP, Mars Entertaınment Grup, Migros, Mudo, Satürn, Kığılı, Koton, Sarar,Hotic, LCW, Derimod, olarak sıralayabiliriz.


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-