-

Habervaktim - O kadın Camiye mi gidecek fırına mı - Şok Meral Okay haberi

9 Nisan 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Vakit Gazetesinin internet haber sitesi Habervaktim.com tarihin en aşağılık haberlerinden birine daha imza attı. Vakit Gazetesi bu sabah yaşama veda eden Ünlü Senarist meral okay için "O kadın Camiye mi gidecek fırına mı" başlıklı bir haberi manşetten yayınlarayak savundukları müslümanlık dini ile hiç bir alakaları olmadığını bir kez daha gösterdi.


Varoluş amacı ve kime hizmet ettiği apaçık ortada olan din bezirgancısı zihniyetin uzantısı sözde habersitesi, yaptıkları edepsiz ahlaksız haberlerle farkında olsun ya da olmasın  islam dinine kara çalmayı sürdürüyor. Ölülerle dalga geçebilecek kadar şuursuz edep ahlaktan yoksun, bu provakatör site, mevcut siyasi iklimin ekmeğini yemeye devam etmekte.. Dahası bunlara dur diyen de yok..
Sözde haberSitesi, Mral Okay'ın bir röportajında "öldüğümde  küllerin suya atılmasını istiyorum" ifadesinden yola çıkarak,  Meral Okay'ın ölümünü Allah'ın ibret verici bir cezası olarak lanse ediyor ve  sevinç çığlıkları atıyor.


Hatırlanacağı gibi söz konusu site Muhteşem Yüzyıl oyuncularının başına gelen set kazalarını Allah'ın laneti olarak değerlendirmişti.
Ne diyelim  Dar Kafalılık hep genişlemekte

2 yorum :

  1. kardeşim o kadın yakılmak istemiyormuydu e yakma işlemi fırında olmuyormu camiye götürmek niye hayatı boyunca inanmamış inanmadıgını açıkça söylemiş şimdi inanmadıgı bir şekilde niye ugurlanıyor gazetenin başlığı onun isteği dogrultusunda...

    YanıtlaSil
  2. Türkiye'de vasiyet edilse dahi Krematoryum kullanılarak yakılma işlemi yapılmamaktadır.

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-