-

18. Kral Tv müzik ödülleri - ödül alanlar ve sonuçlar

30 Nisan 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Müzik dünyasının yıldızlarını belirleyen Kral TV Müzik Ödülleri İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
Gecenin sunuculuklarını Oben Budak, Tülin Şahin, Ece Erken ve Tuğçe Özbudak yaparken Deniz Akkaya ve Cengiz Semercioğlu ise ünlüleri yorumluyor.
200 jüri ve milyonlarca sms ile belirlenen 13 farklı kategoride toplam 65 aday sanatçı bulunuyor. 

18 yıldır Türkiye’nin dev müzik yayımcılarından Kral TV bugün ödüllerini sahiplerine veriyor. İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen gecede sanatçılar ödüllerine kavuşuyor.
Gecede yeni albümün daha önce yayınlanmayan şarkılarını okuyacak olan Kenan Doğulu bulunuyor. Doğulu’nun yanında müzik marketlerde yerini alacak başarılı aranjör Volga Tamöz’ün ‘Tam 90’dan!’ albümünde yer alacak 90’lı yıllara damgasını vuran şarkıların yeni düzenlemeleriyle, o şarkıları sesinden ilk defa duyduğumuz müzik dünyasının yıldızları sahne alacak.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da EN İYİ ALBÜM , EN İYİ ŞARKI, EN İYİ KADIN SANATÇI, EN İYİ ERKEK SANATÇI, EN İYİ GRUP, EN İYİ KLİP, EN İYİ PROJE, EN İYİ REMİX ŞARKI, EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI ,EN İYİ ÖZGÜN DİZİ MÜZİĞİ, EN İYİ FİLM MÜZİĞİ, EN İYİ DÜET, EN İYİ ENSTRÜMENTAL ALBÜM sahnede ödüle kavuşacak.
Bir ilki de gerçekleştiren Kral TV, yayını tüm dünyaya yapacak. Yayın yapacak kanallar ise şöyle;
Ödüller sahiplerini buldukça buradan sizlere açıklıyoruz. F5 tuşu ile sayfayı yenileyin, takipte olun!
En İyi Çıkış Yapan Sanatçı – Halil Sezai
En İyi Film Müziği – Aşk Tesadüfleri Sever
En İyi Klip – Sezen Aksu – Sinan Tunçay – Sevil Kaynak
Yaşam Boyu Onur Ödülü – Zülfü Livaneli
Meslek Onur Ödülü – Orhan Boran

Türkiye’nin en prestijli müzik ödüllerinin sahipleri, 13 kategoride ve onur ödülleriyle bu gece belli oluyor.
Kral Yayın Grubu tarafından düzenlenen bu muhteşem gece, yıllardır klasikleşen ‘Kırmızı Halı’ seremonisi ile start alıyor. Türkiye’nin en ünlü isimleri bu gece Kral Müzik Ödülleri’nde olacak.
18. Kral Müzik Ödülleri Gecesi, Kral TV, KralPOP TV, EuroStar, Balkanların En Büyük Müzik Televizyonu Balkanica TV, Orta Asya’nın En Büyük Müzik Networku TMB ile birlikte Planeta TV, DCC TV, Evrokom Tzarevetz TV, Channel 3 TV, Iztochi Rodopi TV, DCC TV VE TELECABLE’den canlı, 30 Nisan Gecesi 24:00’ten itibaren de Star TV’den banttan tekrarı yayınlanacak..
Gecede yeni albümünün şarkılarını ilk defa seslendirecek olan Kenan Doğulu’nun yanı sıra yakında müzik marketlerde yerini alacak başarılı aranjör Volga Tamöz’ün ‘Tam 90’dan!’ albümünde yer alacak 90’lı yıllara damgasını vuran şarkıların yeni düzenlemeleriyle, o şarkıları sesinden ilk defa duyduğumuz müzik dünyasının yıldızları sahne alacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-