-

Galatasaray Kadınlar CEV Kupası finalinde Yamamay'ı 3-1 yendi

27 Mart 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray Cev Kupası Finali 1. ayağında İtalya'nın Yamamay Busto takımını mağlup etti. Burhan Felek Spor Salonu'ndaki mücadeleden galip ayrılan temsilcimiz  İtalya'da ki rövanş maçı öncesi büyük avantaj yakaladı.



Karşılaşmaya çok iyi bir oyun ile başlayan temsilcimiz ilk seti 25-16 kazandı. 2. sete tutuk başlayan sarı kırmızılılar set sonuna doğru eşitliği yakalasada 22-25 kaybetti ve durum 1-1'e geldi. Çok çekişmeli geçen 3. seti 25-23 kazanan temsilcimiz setlerde durumu 2-1'e getirdi. Son sette geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan Galatasaray İtalyan temsilcisini 25-22 mağlup ederek karşılaşmayı 3-1 kazandı.

KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Kadınlar Avrupa Voleybol Konfederasyonları Birliği (CEV) Kupası Finali ilk maçında Galatasaray ile İtalyan ekibi Yamamay karşılaşırken, sarı-kırmızılı yöneticiler salonda yerlerini aldı.

Bu önemli karşılaşmada voleybol kadın takımını yalnız bırakmayan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'la birlikte protokol tribününden mücadeleyi takip etti.

Maça sarı-kırmızılı yöneticilerin ilgisi de yüksek olurken, başkan yardımcısı Adnan Öztürk, voleybol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Cibara, yönetim kurulu üyeleri Abdürrahim Albayrak, Sedat Doğan, Mete Başol, Ahmet Ocaklı, Necati Demirkol ile kulüp sportif koordinatörü Bülent Tulun salondaki yerlerini aldılar.

Taraftardan büyük destek

Galatasaray-Yamamay maçında sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarına büyük destek verdi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nu pankartlarla donatan yaklaşık 4 bin taraftar, ellerindeki dev bayrakları sallayıp tezahüratlar yaparak Galatasaray takımını destekledi.

Öte yandan, az sayıdaki Yamamay taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden müsabakayı takip etti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-