-

Facebook Messenger nedir - indirme ve kullanma özellikleri

16 Mart 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Sosyal paylaşım sitesi Facebook yeni uygulaması ile alanında rakiplerine fark atmaya devam ediyor.

Facebook Messenger İndir Nasıl Kullanılır?

 
Sosyal paylaşım sitesi Facebook yeni uygulaması ile alanında rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Son olarak Facebook Messenger uygulaması devreye girdi. Bu uygulama ile birlikte Facebook anlık ileti paylaşımı alanında da lider olmayı hedefliyor. Son olarak gündeme gelen Facebook Messenger kullanımı kolaylığı ve mobil cihazlar gibi tüm ortamlarda sayfanıza anlık ve hızlı bir bağlantı sağlaması yanında anlık iletişim hizmetini Facebook kullanıcılarının yanında mobil cihazınızda kayıtlı telefon kişiler arasına da yayması ile büyük fark yarattı. Facebook Messenger indir sayfası bugünlerde sitenin en çok ziyaret edilen sayfalarından birisi haline geldi. Bu yazımızda Facebook Messenger nasıl kurulur sorusunu ele alacağız. Yeni hizmeti denemek isteyenlerin karşılaşabileceği Facebook Messenger kurulum sorunu hakkında bilgilendirmelerde bulunmak gereği duyduk. Facebook MSN Türkçe seçeneklerinin de devreye girmesi ile birlikte hizmetin giderek yaygınlaşması bekleniyor. Facebook Türkçe Messenger indir yükle sayfaları bu aralar Facebook’un en sık ziyaret edilen sayfaları arasına girdi.

Facebook Messenger İndir

Önceleri Facebook Messenger hizmeti mobil cihazlarda sayfaya erişim güçlüklerinin yaşanması ve ileti paylaşımının sorun olması ile mobil cihazlarda bir çözüm olması ile birlikte devreye erken girmek durumunda kaldı. Facebook Messenger Windows sürümü ise aslında istenenden bir süre önce devreye girmek zorunda kaldı. Aralık ayında Facebook’un tüm mobil cihazların dışında PC’lerimizde de Facebook Messenger uygulamasını yaymak istediği duyuldu. Ancak bu tarih site yönetiminin aklındaki tarih değildi. Facebook Messenger kullanımı bu nedenle üyelere biraz erken sunuldu. Rakiplerinin ataklarını engellemek isteyen Mark Zuckerberg ve arkadaşları Facebook Messenger indir seçeneklerini bu nedenle erken oynamak zorunda kaldılar. Facebook Messenger uygulaması ve kurulumu bu nedenle kullanıcıların gündemine istenenden daha erken bir tarihte girdi. Artık hayatımızın bir parçası olan ve getirdiği kolaylıklar sayesinde site müdavimlerinin vazgeçilmezlerinden olacak gibi görünen Facebook Messenger nasıl kurulur? Windows platformu için henüz emekleme aşamasında olan Facebook Messenger kurulum sorunu birçok Windows kullanıcısın karşısına çıkmaya devam ediyor. Site yönetimi bu nedenle Facebook MSN Messenger 2.0 sürümünü de indirilebilir kıldılar. Bu yeni sürüm ile bu sorunun üstesinden gelinmeye çalışılıyor. Facebook MSN Türkçe hizmeti de yakın tarihte devreye girmiş bulunuyor. Bu sayede Facebook Türkçe Messenger indirme oranı ciddi olarak artmış görünüyor. Facebook Messenger’in anlık ileti paylaşımı ortamları arsında rakibi Windows Live Messenger’i kısa sürede geride bırakacağı tahmin ediliyor.

Facebook Messenger Özellikleri


Adından da anlaşılabileceği gibi Facebook Messenger özellikleri arasında başlıca arkadaşlarınızla Facebook üzerinden konuşabilmeniz için tasarlanmış basit bir konuşma programı aslında. Ancak özellikleri bununla sınırlı değil. Facebook Messenger sayesinde gelen bildirimleri görebiliyor, çevrimiçi olan arkadaşlarınızla konuşabiliyorsunuz.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-