-

Demet Akalın Ece Erken ile barıştı - twitter'da yazıştı

29 Mart 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Ece Erken'in bir mekânda birbirlerine ağza alınmayacak sözler söylediği ve kavga ettiği haberleri basına yansımıştı...İddialara göre ikili birbirine bardak ve şişe fırlattı. Hatta mekânın güvenlik görevlilerinin Ece Erken'i mekândan attığı söylendi.

'Barda birbirlerine şişe fırlattılar' derken...
İkili bugün Twitter'da birbirlerine mesaj yazdı. Erken, Akalın'ın sayfasında "Yapılan kavga haberi komik oldu, iyi oldu, vesile oldu" dedi. Akalın'dan da "Aynen yalan haber vesile oldu, Türk medyası" yazdı. Erken'den Akalın'a, "Yunanistan'dan alınan bikinim gelmezse bilemeyeceğim, iki sene oldu" derken Akalın'dan, "Denyo ya, kızım unutmaz mısın sen? Tamam alacağım yarın" yanıtı geldi.

"GÜNE ERKEN BARIŞMAYLA BAŞLADIK"
Erken ve Akalın Twitter'da yazışmalarını böyle sürdürdü:

"Demet Akalın:
Güne Erken bir barışmayla başladık

Ece Erken:
Eski arkadaşlara küslük yakışmazdı zaten"

BEŞİKTAŞ MI BARIŞTIRDI?
Hatta ikilinin Beşiktaş Kongre Üyeliği üzerine yaptıkları konuşma da dikkatleri çekti. Hâlen Beşiktaş Kongre Üyesi olan Erken'in Demet Akalın ile yazışmaları şöyle oldu:

"Ece Erken:
@AkalinDemet Evet yakında kongre üyemiz kendisi

Demet Akalın:
Sabah konuştuk. Olacağım. Prosedürü bilmiyorum, Ece uğraşacak"

İkili bu yazışmayla kavga haberlerini yalanlamış oldu.

MAHKEMELİK OLMUŞLARDI
En son Ece Erken'in, şarkıcı Demet Akalın ile sunucu Elif Güvendik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılanmasına devam ediliyordu...

Geçtiğimiz günlerde ikili mahkemelik olmuştu. İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, şikayetçi Demet Akalın ile tarafların avukatları katıldı. Şikayetçi Elif Güvendik ile sanık Ece Erken ise duruşmaya gelmedi. Duruşmada ifade veren Demet Akalın, Ece Erken'in dava konusu mesajları neden gönderdiğini bilmediğini belirterek, ''Sanık benzeri hakaret eylemlerine devam etmektedir. Mehmet Ali Erbil'in cep telefonuna, bu mesajları göndermişti. Gönderdiği bu mesajla bizi küçük düşürmüştür. Bu nedenle Ece Erken'den şikayetçiyim'' demişti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-