-

Culio'yu Galatasaray mı ayartıyor - Şok suçlamalar

26 Mart 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Rakiplerle oynanacak maçlar öncesi futbolcu 'ayarmakla' suçlanan Galatasaray'a ve Terim'e bir tepki de Orduspor başkanı Nedim Türkmen'den geldi.
 
Oyuncuları Culio'nun Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldığını söyleyen Nedim Türkmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e tepki gösterdi.

Orduspor başkanı, kiralık olarak Orduspor'da bulunan Culio'nun daha önce 5 yıllık anlaşma imzalamak istediğini ancak Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim'in bu futbolcunun sürekli aklını karıştırdığını ve kendisinin de artık gitmek istediğini söyledi.

Gitmek isteyen futbolcuları takımda tutmayacaklarını da belirten Türkmen, Culio'nun açıklamasını yersiz ve zamansız olarak değerlendirdi.
AMRABAT, YİĞİT, NECATİ VE CULİO..Anadolu kulüplerinin sarı kırmızılı kulübe tepkisi ilk değil.
Galatasaray, daha önce Amrabat, Yiğit ve Necati transferlerinde oyuncuların kulüplerinden tepki gördü.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da oyuncularının aklının maç öncesi kasten aklının karıştırıldığını ima etmiş; Kayserispor Yönetimi de futbolcusunun 'ayartıldığı' iddiasıyla Galatasaray Kulübü hakkında şikayette bulunmuştu.
Necati de Galatasaray'ın TT Arena'da Antalyaspor ile oynayacağı maç öncesi ara transferde sarı kırmızılı formayı giymişti.
Haberin kaynağı » www.postmedya.com 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-