-

Intersport, kış ürünlerinde yarı yarıya indirim var

15 Şubat 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Sporu yaşam tarzı haline getiren ve spor giyinmeyi sevenler için dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getirerek, alışverişi zevke dönüştüren Intersport, tüm kış ürünlerinde %50’ye varan indirim başladı.
Intersport, kış ürünleri
Kış sporlarına uygun yeni tasarım ve modelleriyle ekstrem sporlar yaparken de şık görünebilirsiniz. Kış sporları denince aklımıza hemen kabanlar gelir; rengarenk desenli, sıcacık montlar, bu sezonun trend snowboard ve kayakları, çok fonksiyonlu kar tulumları, eğlenceli kızaklar, ödüllü kayaklar ve çok daha fazlası şimdi %50’ye varan indirim fırsatı ile Intersport mağazalarında... 

Intersport, hafif kaskları ile hem teknolojiyi hem de konforu bir arada sunuyor. Islak koşullarda kuru kalmayı sağlayan kayak ekipmanları ile soğuk ve zor hava şartlarında, kayak sporu sizin için konforlu hale getiriliyor. Erkek sportmenlerin eğlencenin keyfine varabilmesi için, kötü havadan koruyacak montları ve sıcak kar tulumlarını şimdi %50 indirim fırsatı ile Intersport mağazalarında bulabilirsiniz. 

Kışın en soğuk anlarında bile çocuklar dışarıda oynamayı severler. Gün boyu süren eğlencelerinde çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak kış ürünleri şimdi %50 Intersport indirimi ile en az anne babaları kadar şık ve rahat etmelerini sağlıyor. 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-