-

Zekeriya Beyaz'dan canlı yayında el hareketi

4 Ocak 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Zekeriye Beyaz, Türkiye'de kilise açılması ile ilgili konuyu değerlendirdiği anlarda canlı yayında hareket çekerek herkesi şaşırttı.
Şırnak Uludere'de geçtiğimiz hafta Türk jetlerinin PKK'lı diye 35 kaçakçıyı bombalayarak öldürmesinin yankıları sürerken konuyla ilgili bir yorum da Zekeriya Beyaz'dan geldi.
Zekeriya Hoca kiliselere kızdı el hareketi çekti!  Zekeriya Beyaz'dan canlı yayında el hareketi!VİDEO
TV8 ekranlarında yayınlanan 'Böyle Bir Şey Var mı' programına konuk olan Zekeriya Beyaz, 35 köylünün bombalanması olayını yorumladı. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Beyaz Hoca, Türkiye'nin kendi F-16'larını üretemediğini belirterek şunları söyledi:

"Sen kendi yaptığın uçağı uçuramıyorsun, elin Amerikalısından aldığın uçağı uçuruyorsun. Onunla da 35 tane vatandaşımızı bombalatıyorlar adama. Kendimizin ki olsaydı bombalamayacaklardı. Söyleyemiyor siyasetçiler. İsrail ve Amerikan'ın verdiği heronlarla kendi vatandaşlarımızı bombaladık"


"TEKNOLOJİNİN VATANI YOKTUR"

Teknolojik olarak dışa bağımlılığın da bir an evvel son bulması gerektiğini belirten Zekeriya Beyaz şu ifadelere yer verdi:

"Neden kendimizinkini kullanmıyoruz? Kullandırmıyorlar. Teknolojinin vatanı yoktur artık. Kendi ülkemizde ürettiğimiz teknolojik aletleri kullanmamız gerekiyor. Güvenlik için bu şart"

Zekeriye Beyaz, Türkiye'de kilise açılması ile ilgili konuyu değerlendirdiği anlarda canlı yayında hareket çekerek herkesi şaşırttı.
Zekeriya Beyaz'dan canlı yayında el hareketi VİDEO

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-