-

Trabzonspor - İnter maçı ne zaman hangi kanalda

22 Kasım 2011 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Trabzonspor İnter maçı ne zaman hangi kanalda? - Yerel Haberleri

Trabzonspor UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu 5.maçında bu akşam İtalya'nın Inter takımı ile karşı karşıya gelecek.Karşılaşma star tv den naklen yayınlanacak.Trabzonspor İnter maçı 21:45'te Star Tv izle,Star Tv Canlı Yayın İzle...

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 5. maçında sahasında İtalya'nın Inter takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek gruptan çıkma konusunda avantaj sağlamaya çalışacak.

Star Tv Canlı online İzlemek İçin Tıklayın!

Grupta 5 puan ile aynı puanda bulunduğu CSKA Moskova'nın arkasında averajla 3. sırada yer alan bordo-mavililer, Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda yapacağı son maç öncesi puan kaybetmek istemiyor.

28 yıl sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İnter'i konuk edecek olan bordo-mavililerde Vittek ve Tayfun'un sakatlığı bulunuyor. Daha önceki takımı Bursaspor'da Avrupa Kupası maçı oynayan Volkan Şen de statü gereği bu karşılaşmada görev alamayacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Zokora, Alanzinho, Halil ve Burak11'i ile çıkması bekleniyor.

-B Grubu Puan Durumu-

Takımlar O G B M A Y P

----------------------------------------------

1- İnter 4 3 0 1 6 4 9

2- CSKA Moskova 4 1 2 1 7 5 5

3- Trabzonspor 4 1 2 1 2 4 5

4- Lille 4 0 2 2 4 6 2

Stat: Avni Aker
Saat: 21:45
Yayın: Star Tv

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-