-

Kurtlar vadisi pusu 139. bölüm olaylar ve fragman

29 Kasım 2011 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı dizi izle. Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı dizi izle.Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı tnt izle.Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı ve özeti.Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı ve faotoğraf galerisi. Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanında kara ölecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı Polat ve Memati ne yapacak? Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı Zaza’nın planı ne? Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanında Josef ve Şamir ne yapacak? Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanında Kara, kaşifoğlu’nu öldürecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanında Memati Selvi problemini çözecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı hakkında herşey burda olacak.

Hastanede ölüm kalım savaşı veren Pusat hayata dönecek mi? Selvi’yi hastanede bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Lale Zara, oğlu Fırat’ı Zaza’dan korumayı başarabilecek mi?

Kaşifoğlu’nun pususuna düşen Kara ne yapacak? Polat Alemdar ve adamları, Kara’yı kurtarmak için gittiklerinde neyle karşılaşacaklar?

Shamir ve Suriyelinin Kandil’e girmek için hazırlık yapan özel birliğe hazırladığı korkunç plan ne olacak? Kaşifoğlu, bu plana destek vermek için onlardan ne isteyecek?Kurtlar Vadisi Pusu’nun aksiyon dolu 139. bölümü 1 Aralık Perşembe akşamı TNT’de olacak.

İzlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 139.yeni bölümü büyük sürprizlere sahne oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu 139. bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu akşam yayınlanan bölümünde terör mesajı veriliyor. Kaşifoğlu ve İsrail ajanı Şamir, Türkiye’yi bir kaos ortamına sürüklemeye çalışırken ABD CIA İstasyon şefi Josef ise Türkiye’yi Suriye’ye sokmanın planlarını yapıyor.

ürkiye’nin nabzını tutan Kurtlar Vadisi Pusu’nun 139. bölüm fragmanı yayına girdi. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 139. bölümünde eski derin devlet görevlisi Kara, ağır yaralanıyor. ABD ajanı Josef ve İsrail ajanı Şamir ise birbirine düşüyor.

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölümle daha izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Kaşifoğlu’nun roket atarla suikast düzenlediği Kara, ağır yaralanıyor…

Polat Alemdar ve ekibi Kara’ya yardım için harekete geçiyor… Kurtlar Vadisi Pusu’nun 139. bölmünde şok eden bir sürpriz daha yaşanıyor. Zaza Dayı’nın işkencesine maruz kalan Pusat’ın kalbi duruyor…

JOSEF VE ŞAMİR BİRBİRİNE DÜŞECEK

Türkiye’yi kendi politikaları çerçevesinde yönetmeye çalışan Josef ve Şamir arasında çıkar çatışması yaşanıyor. ABD ajanı Josef, Türkiye’yi Suriye savaşına sürüklemek isterken İsrail ajanı Şamir ise Türk askerlerine karşı operasyon yaparak kaos çıkarmak istiyor…


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-