-

Nil (Rüzgar) Erkoçlar'ın doktorundan şok açıklamalar

7 Mart 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Yaptığı açıklama ile ortalığı karıştırdı

 Doktorun açıklaması ortalığı karıştırdı Ameliyatla erkek olduğunu açıklayan ve bir anda Türkiye'nin tartıştığı bir isim haline gelen 26 yaşındaki oyuncu Nil Erkoçlar'dan sonra şimdi de doktorunun yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.
Erkoçlar'ın göğüslerini ameliyatla alan Op. Dr. Hanife Akınoğlu, genç oyuncuya parası yetmediği için penis ameliyatı yapmadığını açıkladı ve "Nil 1 ay önce muayenehaneme geldi. Yanında ablası ve kardeşi vardı. Daha önce Nil gibi 3 arkadaşını ameliyat etmiştim. Nil bana yeterli parasının olmadığını söyledi. Küçük bir paraya iki memesini aldım. Duyulmasın diye ameliyatı uzakta bir hastanede yaptım. Daha sonra ameliyat olduğu ortaya çıkınca bunu benim söylediğimi iddia edip ofisimi bastı" dedi. Henüz nüfus kağıdını değiştirmek için mahkemeye başvurmadığı ortaya çıkan Nil Erkoçlar ise önceki hafta verdiği röportajda hem göğüslerinin alındığını, hem de bacak kemiğinden penis yapıldığını açıklamıştı. Ancak doktorunun yaptığı açıklama Erkoçlar'ı yalanladı.
      Yaptığı açıklama ile ortalığı karıştırdı

"Ne çok boş ses var" Doktor Akınoğlu'nun Erkoçlar'ın hasta haklarını ve Hipokrat yeminini hiçe sayarak yaptığı açıklamaya dün sosyal medyadan tepki yağdı. Erkoçlar'ın menajeri doktor hakkında Tabipler Odası'na şikayette bulunduğunu açıkladı ve Akınoğlu'nun Erkoçlar'a psikoloji raporu veren Şahika Yüksel'i kıskandığı için medyatik olma adına çıkıp açıklama yaptığını öne sürdü ve twitter'a "Az önce Tabipler Odası'ndan çıktım. Yüzlerce telefon almışlar, iyi şeyler de oluyor" yazdı. Erkoçlar'a twitter'dan tepki göstermeye devam eden doktor Akınoğlu ise "Karşılığı olmayan özveri ile sana bakan doktoru çeşitli bahanelerle pasifize etmeye çalış. Medyatik olmak için plan yap. Sonra da bu plana başka aktörler bul, ne biçim bir yaşam düzeni bu..." dedi. Kendisine gelen "Ne biçim doktorsun, tepkilere de Akınoğlu, "Ne kadar çok gürültü var. Boş sesler... İnsan olmak lazım" cevabıyla meydan okudu.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-