-

Muhterem Nur neden ölmek istiyor - Tedavi neden olmuyor?

10 Mart 2013 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, kalp kapakçıklarından rahatsız olmasına rağmen, bir an önce eşine kavuşmak için tedavi olmayı reddediyor.

Türkiye Gazetesi'nde yayınlanan röportajında, Bakırköy Kartaltepe'deki evlerinde 30 yıldır oturduklarını belirten Muhterem Nur, kalp kapakçıkları ileri derecede problemli olmasına rağmen tedavi olmayı reddediyor. Nur, sebebini ise şöyle açıklıyor: "Eğer evde yanımda ölseydi, ikimiz birlikte ölecektik. Çünkü kalp kapakçıklarım çok rahatsız. Ameliyat ettirmeyi de düşünmüyorum. O rahatsızlıkla beraber yaşayacağım ki çabuk gitmek için! Bir an önce ona kavuşmak maksadıyla."
Muhterem Nur'un bu rahatsızlığını bilen Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, ona bir şey olur çekincesi duyarak hastane morguna indirmemiş. Muhterem Hanım, "Kasten yapmadılar. Ölmemden korktular belki ama doktor nezaretinde beni onun yanına indirebilirlerdi. Kocamı orada öpecektim, onunla konuşacaktım. Ben onu duymayacaktım fakat o beni duyacaktı" diyor

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-