-

İrem ve Cash (köpek) gösteri izle - Yetenek Sizsiniz

1 Mart 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de İrem ve Cash köpek gösterisi çok beğenildi.ve yüzde 88 oy oranı ile ilk sıraya yerleşti. İrem ve Cash ekibi sıradışı gösteri yaptılar. Son derece güzel ve eğlenceli bir show oldu..Cash ip atladı Gan gam style dansı yaptı hem de çok güzel. Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar çok beğediler.İşin ilginç tarafı, sevimli köpek Cash sahibi ve eğiticisi İrem ile birlikte öyle bir gangnam style dans yaptı ki sıradışı bir gösteri oldu

Hülya Avşar, Ali ile Max’in birinciliğinden sonra ikinci bir köpek gösterisinin birinci olabileceğini söyledi.Acun ılıcalı ise, “Burada köpek değil köpek ile İrem yarışıyor. Gecen sene de sadece Maş yarışmamıştı.” dedi.


İrem ve Cash müthiş bir performans sergiledi. Sergen Yalçın, “İnanılmaz bir ikili oluşturuyorsunuz. Performans beklediğimizin çok üzerinde. Ben çok hatasız, mükemmel bir performans izledim” dedi.

Hülya Avşar ise şunları söyledi:

“Gösteri önümüzdeki listede köpek gösterisi diye geçiyor. Her defasında ‘Bir köpek daha yapabilir.” diye düşünerken sürekli olarak performans yükseliyor. Kesinlikle müthiş bir gösteri.”

Acun Ilıcalı da Hülya Avşar’ın sözlerini şöyle tamamladı:

Grup Kaşıks; yüzde 86 almıştı, İrem Okyay ve Cash yarışmayı birinci sırada götüren Grup Kaşıks’ı geçerek yüzde 88 ile birinciliğe yerleşti.”Siz nasıl hazırlandınız böyle. Şaşırtıcı bir performans. Cash müthiş bir köpek. İrem müthiş bir çocuk” dedi.




0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-